Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,972
14,679
113
öyle bir dünya yok max 20 dk ıcınde ısleme alıyordu bu site ben her gün yatırıp oynuyordum foncunun dedigi patladı site kım ne cektıyse artık telegram gruplarında da sorun yaşamış bir sürü kişi ben bu parayı bugun alamam gibime gelıyorda hayırlısı
Sitelere biraktiklarinla bi ev düzülür senin zaten bonkör adamsin

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
öyle bir dünya yok max 20 dk ıcınde ısleme alıyordu bu site ben her gün yatırıp oynuyordum foncunun dedigi patladı site kım ne cektıyse artık telegram gruplarında da sorun yaşamış bir sürü kişi ben bu parayı bugun alamam gibime gelıyorda hayırlısı
Alırsın dedğğn gibi çoğu kişinin ki bekliyor işte demek ki var bi Yoğunluk güncelleme finanslaerında hesap sorunu faln belli ki matbet 19 saat2 gönderdi dün mesela

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,711
22,815
113
bodo brugge levante oly bu 4 macın hepsi 2.5 alt biter ben 3 alt oynucam ama az oynucam 1000tl basıcam oturup çayımı içicem gelırse devam

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,972
14,679
113
Kanka iki maç tutturamıyoruz aq 😂 bide oran farkı çok az 10 oranı 20 oran yapsa hadi değer 7 oranı 10 oran yapıyor laleler
2 oran bulursam ben denicem birini 1 e 15 le anca yükselebilirim taktik degistircem artık bide öyle denicem günü sıfır kapatmazsam zinciri kirmis olurum büyü bozulur hsdsha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...