- 40,071
- 42,590
- 113
Geçersiz kodsenin lol mesain kadar benim mobile legends mesaim var LKGSDKGFDK
Geçersiz kodsenin lol mesain kadar benim mobile legends mesaim var LKGSDKGFDK
Ödemezhayret dedigini yaptık bi ise yaradı
cekım ıptal edılmıs sabah, saat 17:00 dan sonra bağlanın finansal güncelleme devam edıyor dendı KISACA PARAN ÖDENMEYECEK demek istediler bence.Dedik sana gündüz oyna kazanirsin diye zink gelecekmi artik pauah vano ne oldu bide
Nerden buluyorsun artik bu saçma siteleri bak şimdi cidden sinirlendim haacekım ıptal edılmıs sabah, saat 17:00 dan sonra bağlanın finansal güncelleme devam edıyor dendı KISACA PARAN ÖDENMEYECEK demek istediler bence.
Güncelleme sonrası odeme yapılacakmış Yersen tabi
Site sağlamNerden buluyorsun artik bu saçma siteleri bak şimdi cidden sinirlendim haa
Site sağlam bu cenabetNerden buluyorsun artik bu saçma siteleri bak şimdi cidden sinirlendim haa
Ya nereye saglam atam 200k kazan bak bunlar odermiSite sağlam
Geçen hafta 150 kazandı çekti makina ordan la puajjaYa nereye saglam atam 200k kazan bak bunlar odermi
Yarin perşembe vSite sağlam bu cenabet
200 ödemez puahaGeçen hafta 150 kazandı çekti makina ordan la puajja
Bugünü de sağ slim atlatırsak tamamdır200 ödemez puaha
Ne kaldı yarın bu saatlerde zenginsin pahbaBugünü de sağ slim atlatırsak tamamdır
benlik problem yok ödeme yapmıyorlar cokta ihtiyac var şu sıraNerden buluyorsun artik bu saçma siteleri bak şimdi cidden sinirlendim haa
Paraya ihtiyacı olmayan kimse bu yokki bu hayattabenlik problem yok ödeme yapmıyorlar cokta ihtiyac var şu sıra
Ula bir defa da bizim adımızı anin pauahatahirle foncuya birer k sıkmam lazım şu betyolu odedıkten sonra. sonrasında 5k kadar bir odemem var dısarı cıkmam lazım. kalan 10k ile de aksam maclara oynarız bonus bulup.
17 ediyor burası 2 k kalıyor geriye Erhanla Bana mı odatahirle foncuya birer k sıkmam lazım şu betyolu odedıkten sonra. sonrasında 5k kadar bir odemem var dısarı cıkmam lazım. kalan 10k ile de aksam maclara oynarız bonus bulup.