- 8,195
- 8,038
- 113
Ciddi olamazsınO zaman şöyle anlatiyim sana bir program kuruyorsun saniyesinde kodu otomatik siteye giriyor sen basinda olmasanda
Ciddi olamazsınO zaman şöyle anlatiyim sana bir program kuruyorsun saniyesinde kodu otomatik siteye giriyor sen basinda olmasanda
Ama ciddiCiddi olamazsın
O yüzden saçma sapan şekillerde atıyorlar kodlarıAma ciddi
otomatik mouse tuşuna basıyor seri seri bi yazılımMacrolu ne la
şu an ben macroyla kasıyorum zero 4 serverindeAynen bunu oyunda yapmaya basladilar ilk yaratik çıktıkça kesme ile basladi cok ilerlettiler
öyle kolay para yok19 saat oldu Ekli dosyayı görüntüle 933601
Sirf knight a baslamamak icin pc almiyorumşu an ben macroyla kasıyorum zero 4 serverinde
Aynen adamlar neler neler yaptilarO yüzden saçma sapan şekillerde atıyorlar kodları
Mattan mı bahsediyorsun oyundan mınşu an ben macroyla kasıyorum zero 4 serverinde
@knightdestek @Gmşu an ben macroyla kasıyorum zero 4 serverinde
Biz bunlarla yarışamyızAynen adamlar neler neler yaptilar
O zaman günün ilk kodlarını denemeye gerek yok. Jojo yine alınıyor da mat zorAynen adamlar neler neler yaptilar
hayret dedigini yaptık bi ise yaradıBekle yarin oynarsın pauah
oyundan lan fdsfdsMattan mı bahsediyorsun oyundan mın
bende sırf oynamamak için pc yi kardeşime verdim sırf kod kovalayım diye 1 yıl sonra geri aldım şimdi geri basladım lanet oyuna bırakamıyorum gecem gündüzüm kalmadıSirf knight a baslamamak icin pc almiyorum![]()
lolle tanısmamıs herhangi biribende sırf oynamamak için pc yi kardeşime verdim sırf kod kovalayım diye 1 yıl sonra geri aldım şimdi geri basladım lanet oyuna bırakamıyorum gecem gündüzüm kalmadı
İyice yaktınux beynimizoyundan lan fdsfds
senin lol mesain kadar benim mobile legends mesaim var LKGSDKGFDKlolle tanısmamıs herhangi biri
Dedik sana gündüz oyna kazanirsin diye zink gelecekmi artik pauah vano ne oldu bidehayret dedigini yaptık bi ise yaradı