- 24,553
- 15,113
- 113
Sabah sugar rush 5.20 betten oyuna girdi 20 lira ödedi. Girerken 18 ödemişti zaten. Daha da almam mat jojo kodu çok sinirlendim2 3 gün once 1k verdi cektim onu o günden beri bonusa uygun değilsiniz diyor simdi yine aynısını dedi
Sabah sugar rush 5.20 betten oyuna girdi 20 lira ödedi. Girerken 18 ödemişti zaten. Daha da almam mat jojo kodu çok sinirlendim2 3 gün once 1k verdi cektim onu o günden beri bonusa uygun değilsiniz diyor simdi yine aynısını dedi
Bende sen yazınca gaza geldim puahaYok be aga ne tersi herkesin doğru bildiği yada bildiğini zannettiği konularda ahkam kesmesi doğaldır ben uyarıda bulunmak istedim sen kapı dışı ettin adamı![]()
yalanSabah sugar rush 5.20 betten oyuna girdi 20 lira ödedi. Girerken 18 ödemişti zaten. Daha da almam mat jojo kodu çok sinirlendim
1 kişi eksildi 5 hesabın olsa rahatızSabah sugar rush 5.20 betten oyuna girdi 20 lira ödedi. Girerken 18 ödemişti zaten. Daha da almam mat jojo kodu çok sinirlendim
Mat 1k çektik diye herhalde no bonus yapmis beni alsın 20 spinleri onların olsun elbet kod arama devrimiz bitecekSabah sugar rush 5.20 betten oyuna girdi 20 lira ödedi. Girerken 18 ödemişti zaten. Daha da almam mat jojo kodu çok sinirlendim
evet don arıcazMat 1k çektik diye herhalde no bonus yapmis beni alsın 20 spinleri onların olsun elbet kod arama devrimiz bitecek
İlk cümle doğru da ikinci muhtemelen yalan yokluktan gene bu ibnelerin kodlarına saracam
yatırımlı artık sanırım konudaki herkes no bonus ben dahilMat 1k çektik diye herhalde no bonus yapmis beni alsın 20 spinleri onların olsun elbet kod arama devrimiz bitecek
Yok vermedi 15 dj spam yaptıkMat 1k çektik diye herhalde no bonus yapmis beni alsın 20 spinleri onların olsun elbet kod arama devrimiz bitecek
alakası yok be kardeşim banada dünkü kodlarda aynısını yaptı bugun verdiMat 1k çektik diye herhalde no bonus yapmis beni alsın 20 spinleri onların olsun elbet kod arama devrimiz bitecek
Donum var şükür puahaevet don arıcaz
ya sen mareşal adamsın kardeşim spam yaptık diyor delirmelikYok vermedi 15 dj spam yaptık
Ya kimse hiç bir zaman ne kupon kazancı ne slot kazancı elde edemiyor yada ben safım kupon paylaşıyorum dağıtım yapamicam dediğim halde arka planda yapmaya çalışıyorum veremedigim adam gönül koyuyor herkesi de mutlu edemem ki ben ondan bundan herkesten zengin değilim agaBu konuda bir bokluk var galiba neden senden başka kimse kazanamıyor
kullanıcı adını değiştirUlan bu tumbetin slotları hiç mi kasayı katılamaz ve
Moral yok dalga geçmesin @Erhan2121 şuna söyleya sen mareşal adamsın kardeşim spam yaptık diyor delirmelik
iyi geceler reis7de uyandık gözler gidiyor hayde iyi geceler