Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whyNssss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
368
83
Beni geçtin la uzun yazmakta demek dert edindin yazdın konu senin kanundur bundan sonra ama tahire atıfta bulunma biraz ters adamdir
reis valla herkesin derdi kendinedir ama psikolojik olarak zor zamandan geçiyorum aldatıldım söz atıldı babam ameliyata girdi anneannem vefat etti hepsi üstüste geldi ki gelmese bile genel olarak çok kafaya takıyorum ben o yüzden küfür vs pek benlik değil konu sizin konunuz ben gelip geçiciyim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,245
24,389
113
reis valla herkesin derdi kendinedir ama psikolojik olarak zor zamandan geçiyorum aldatıldım söz atıldı babam ameliyata girdi anneannem vefat etti hepsi üstüste geldi ki gelmese bile genel olarak çok kafaya takıyorum ben o yüzden küfür vs pek benlik değil konu sizin konunuz ben gelip geçiciyim
putin misin kgb ajanına benzıyosun

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,069
42,819
113
Osim 2 tane isabet cekse 5k gelecek ti o parayi psg isabete basacaktim 10 olacaktı ardından slota girip 300 yapıp günü kapatacaktim yine bak sinirlendim
adam maç sonunda langı dövecekti orda neden pas atmıyorsun filan diyordu sanırım
adam hırslı abi eyüpe 5 attık gol atamadı juveye 5 attık gol atamadı
bi dahaki maçımız kiminleyse @allah o takımın yardımcısı olsun kral acımayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...