- 1,084
- 368
- 83
yok abi uzerime oynanıyorUzun uzun yaz sende
yok abi uzerime oynanıyorUzun uzun yaz sende
Uzun uzun yaz sende
Babadır bizim için kara kobramOsimhen adam mıdır hocam
@allah iyiliğini versinadam maç sonunda langı dövecekti orda neden pas atmıyorsun filan diyordu sanırım
adam hırslı abi eyüpe 5 attık gol atamadı juveye 5 attık gol atamadı
bi dahaki maçımız kiminleyse @allah o takımın yardımcısı olsun kral acımayacak
yok kardeşim galatasaray olmayınca izlenmiyor1300 junior un golü gördün mü. Müthiş attı it
Iban atma kankahesap 0 kumarsızlıktan sağ bacak hafiften titremeye başladı
direkten döndüIban atma kanka
Ben bitti demeden bitmez hahshstahir bitmiş adam yıkıldım dıyor sinyali imparatora cakıyorum ben ama ses yok parayı vurunca foruma gelmez
Çıkar gösterTahir yine 3k atmış bana off çok borçlandık acil kazanıp geri dönüş yapmam lazım
Kusura bakma kalbini kırmak değildi amacımaga makinayla hangi şehirdesin,kahve vs muhabbetindeydik birisiyle arkadaşa para gönder yatırım sayılıyor mu muhabbettine girdik adın geçti konuya damla diye dalgasına bi mesaj yazdım pat diyr bunu diyince zoruma gitti tabi erhanı da tanımam etmem makinayla komşu diye kahreden haber geldi demiştim para vs muhabbetine şaka dışı girmiyorum zaten. Geçen 13k param vardı edwardsla kansıza kupon yaptırdım tutarsa roll açtırayım dedim ikiside yattı adamlara sağlık olsun dedim geçtim hani para istemek için yanaşacak olsam tüm roll konularını kovalar düşürürüm bişey günde 1 2 saat foruma giriyorum 2 laga luga muhabbet olsun diye istemiyorsanız da durmam hani kimsenin kalbinin kırılmasına gerek yok
Bu konuda bir bokluk var galiba neden senden başka kimse kazanamıyorBen bitti demeden bitmez hahshs
Hocam neler diyosun öyle yanlış anlayacaklarÇıkar göster
en basta bosa atarMat bugunde vermiyor kodu kafayı yiecem
Bankadan gelen bildirimi demek istedim yaniHocam neler diyosun öyle yanlış anlayacaklar
yok dışardan öyle gözüküyor olabilir ben seni sevdiğim için takılıyorum hatam varsa affolaKusura bakma kalbini kırmak değildi amacım
2 3 gün once 1k verdi cektim onu o günden beri bonusa uygun değilsiniz diyor simdi yine aynısını dedien basta bosa atar
1 dk sonra aktifleşiyor anlıyorsun zaten uzun dönüyor
Aynen laMat bugunde vermiyor kodu kafayı yiecem
Yok be aga ne tersi herkesin doğru bildiği yada bildiğini zannettiği konularda ahkam kesmesi doğaldır ben uyarıda bulunmak istedim sen kapı dışı ettin adamıBeni geçtin la uzun yazmakta demek dert edindin yazdın konu senin kanundur bundan sonra ama tahire atıfta bulunma biraz ters adamdir