- 24,273
- 14,979
- 113
Tunahanı burdan kovan oldu mu da o erhanı kovuyorTunahan erhanı kovmus
Erhan wyşhaj böyle birni kovdu
Juventus rüyasında bile geçemez
Başka soru
Tunahanı burdan kovan oldu mu da o erhanı kovuyorTunahan erhanı kovmus
Erhan wyşhaj böyle birni kovdu
Juventus rüyasında bile geçemez
Başka soru
Kazandı başlıklı tnhn Atatürk fotolu işte daha detay verm mitunahan kim kardeşim
juventusa koyduk ondanNeden bu kadar mutlusunuz kardeşim
Hala merhamet duygumuzu kaybetmemisiZ insanlık adına güzel biseyeleman gucume gıttı flan yazmıs bende uzuldum
HayırTunahanı burdan kovan oldu mu da o erhanı kovuyor
hesap 0 kumarsızlıktan sağ bacak hafiften titremeye başladıBiraz kendi halnize üzülün
atatürk değil o ismetKazandı başlıklı tnhn Atatürk fotolu işte daha detay verm mi
Bizim vücut titredi sende hazır Tahir konudayken sinyal çakıyon gibi geldi bana puhahhhesap 0 kumarsızlıktan sağ bacak hafiften titremeye başladı
Değişmiş demek klatatürk değil o ismet
tahir bitmiş adam yıkıldım dıyor sinyali imparatora cakıyorum ben ama ses yok parayı vurunca foruma gelmezBizim vücut titredi sende hazır Tahir konudayken sinyal çakıyon gibi geldi bana puhahh
Hoca sinyale gerek bırakmaz aktif olmuyortahir bitmiş adam yıkıldım dıyor sinyali imparatora cakıyorum ben ama ses yok parayı vurunca foruma gelmez
özelden 10k ısteyeyım de bı 500 bet amusnet yapayım barı benı kırmazHoca sinyale gerek bırakmaz aktif olmuyor
Kim onlar la söyle hallederizyalvarırım şu konunun dışına çıkmayın sürekli kaos özellikle erhan
sen bu konudan kişi yasaklatabılıyor musun 2 kişi var @Losers makul fiyata çözeriz
ikisinide görünce kafalarını kaldırım taşına sürtesim geliyor
İnsanoğlu işte ses etmedik etmedik tepemize çıktılar dostTunahanı burdan kovan oldu mu da o erhanı kovuyor
Geç kaldın hedaptaki son paramı sana atıyorum dedi Bana 2.500 roket al dediözelden 10k ısteyeyım de bı 500 bet amusnet yapayım barı benı kırmaz
235 veryalvarırım şu konunun dışına çıkmayın sürekli kaos özellikle erhan
sen bu konudan kişi yasaklatabılıyor musun 2 kişi var @Losers makul fiyata çözeriz
İsim ver özeldenyalvarırım şu konunun dışına çıkmayın sürekli kaos özellikle erhan
Buraya gelirse ona göre muamele görür o zaman bundan sonraİnsanoğlu işte ses etmedik etmedik tepemize çıktılar dost
bu iyi haber genelde kenara 50k koymadan son param demezGeç kaldın hedaptaki son paramı sana atıyorum dedi Bana 2.500 roket al dedi