- 1,082
- 366
- 83
valla sen beni sevmiyon
valla sen beni sevmiyon
erhanla komsuyuz evler yan yanasadece avm mi var şehirde
kahreden haber geldierhanla komsuyuz evler yan yana
Senin konudaki varlık sebebin biri kazanç elde ederde yanaşır miyim mi bana en az 5 kere aynı şeyi soyledin rica ediyorum benimle ilgili yorumda alintida bulunma kardeşim olur mutahir yapsa bende saymazdım
Terket konuya lakahreden haber geldi
sen milleti bırakta 30 kuponda kaç milyon dolar götürdün onu yazSenin konudaki varlık sebebin biri kazanç elde ederde yanaşır miyim mi bana en az 5 kere aynı şeyi soyledin rica ediyorum benimle ilgili yorumda alintida bulunma kardeşim olur mu
dostum tüm yaptığım muhabbetler dalgasına kimsenin ciddiye aldığını düşünmüyordum ki burda en çok salça olduğum kişi makinadır adam slottan vurdu tebrik ettim geçtim kimsenin kazancıyla işim yok laga lugasına duruyorumSenin konudaki varlık sebebin biri kazanç elde ederde yanaşır miyim mi bana en az 5 kere aynı şeyi soyledin rica ediyorum benimle ilgili yorumda alintida bulunma kardeşim olur mu
GfsfghghfdswafhuuıkfrJojobet dolandiricidir diye konu acicam neredeyse hadhsh
sinyal imkansız param yokMat kul adı verelimde 235i atsın bşzde kupon yapalım @Valenciennes
kim o kul adı atThmh dir nedir haylana birsey soruyorum loserde konus diyor cok yuz verdik millete cok
ciddiyseniz uğramam sorun yokTerket konuya la
Ya burda gunduz juveyi destekleyen vardi yakim o kul adı at
Evet ciddiyiz gelme lütfenciddiyseniz uğramam sorun yok
Ya burda gunduz juveyi destekleyen vardi ya
Olmadım haylana 2 mesaj attıp çıktım konudan
Onla muhattap mı oldun harbı
tamam hacı dediğim gibi kimin ne kazandığı umrumda olmadı muhabbet amaçlı uğruyordum sıkıntı yok allaha emanetEvet ciddiyiz gelme lütfen
sen beni yarından sonrakı gun izle parayı sıfırlamazsam. tüm kasayı nottingham forest handikap yapara basıp cekılıs acıcamOlmadım haylana 2 mesaj attıp çıktım konudan
Senin juve
Onla muhattap mı oldun harbı