- 36,343
- 28,435
- 113
Ortaokulcuyum ne la senin okuduğun mektebinortaokulcuyum okudum bi an kan beynime sıçradı
Ortaokulcuyum ne la senin okuduğun mektebinortaokulcuyum okudum bi an kan beynime sıçradı
Ödesin yeriz sorun yokYERSEN ödeyecekler ama YERSEN
pedo sandım adamı napabilirimOrtaokulcuyum ne la senin okuduğun mektebin
müdürü ayrı konusuyor canlı destek ayrı konusuyor sponsor ayrı konusuyor herkes ayrı konusuyor birinin dediği diğerininkini tutmuyor harcandık arada sağolsunlarÖdesin yeriz sorun yok
Senin cümlelerin hepsinin sonunda küfür yok ama ben otomatik küfür ile bitiriyorum boşluk doldurmacs gibi mesajların varOrtaokulcuyum ne la senin okuduğun mektebin
Yarın ola hayrolamüdürü ayrı konusuyor canlı destek ayrı konusuyor sponsor ayrı konusuyor herkes ayrı konusuyor birinin dediği diğerininkini tutmuyor harcandık arada sağolsunlar
Değildir hocamReal Madrid adam mıdır
Hahahahahaha küfür yazıyom sonra aklıma Shellac geliyor mesajların hepsinde aslında argo var kankaSenin cümlelerin hepsinin sonunda küfür yok ama ben otomatik küfür ile bitiriyorum boşluk doldurmacs gibi mesajların var
leogranda shot icin 1k atcaktım ya. attım adamlar parayı sıteye geçirmediler hillpays ile. iban istediler iade etceklermiş 2 saat geçti hala göndermedıler bu kadar şanssızlık olmazYarın ola hayrola
tahir 65 e okey misinTahirim milf sever
Olm milf dedik grandma demediktahir 65 e okey misin
dostum sen istanbuldamısınleogranda shot icin 1k atcaktım ya. attım adamlar parayı sıteye geçirmediler hillpays ile. iban istediler iade etceklermiş 2 saat geçti hala göndermedıler bu kadar şanssızlık olmaz
no. diyarbakırdostum sen istanbuldamısın
inanmam kino. diyarbakır
Jojo özeller için 5k falan yatırım diyo ya
Ebesininleogranda shot icin 1k atcaktım ya. attım adamlar parayı sıteye geçirmediler hillpays ile. iban istediler iade etceklermiş 2 saat geçti hala göndermedıler bu kadar şanssızlık olmaz
HayırJojo özeller için 5k falan yatırım diyo ya
Arkadaşa gönder yapınca yatırımdan sayıyor mu
medeniyetin göbeğindeyim desem anlar mısın kiinanmam ki