- 40,154
- 42,697
- 113
MatTebrikler mat mı JoJo mu
MatTebrikler mat mı JoJo mu
Mat kul adı verelimde 235i atsın bşzde kupon yapalım @Valenciennes
235 i ne yapacaz dost sana atsinMat kul adı verelimde 235i atsın bşzde kupon yapalım @Valenciennes
Niye adam 235ten çıkmış işte şanslı demek ki235 i ne yapacaz dost sana atsin
235 Saadet Zinciri235 i ne yapacaz dost sana atsin
Ben ortayolcuyum kankaTahir sen solcu musun lan
Gunduz tahirden de istedim sonra düşünüyorum istenmezmis harbiden para felan cidden talep arz meselelerine girmek yakışmıyor bize kisi kendi atmak isterse atar zatenNiye adam 235ten çıkmış işte şanslı demek ki
Real Madrid adam mıdırYer Gök birleşti içimde 2400 bulamadım
Kişi kim oluyor burda distin mi puhahh zaten every altyapıda cyber yok kayderşimGunduz tahirden de istedim sonra düşünüyorum istenmezmis harbiden para felan cidden talep arz meselelerine girmek yakışmıyor bize kisi kendi atmak isterse atar zaten
Sen adam diyorsan adamdır yoksa değildir hocamReal Madrid adam mıdır
Alıntı yaptığın mesaj ile süblmnal mesaj mı veriyonReal Madrid adam mıdır
Hem ayranım dokulmesın hemBen ortayolcuyum kanka
ortaokulcuyum okudum bi an kan beynime sıçradıHem ayranım dokulmesın hem
kahve alıcak mıyızhooooop selamalr mojonun 150 kayıp bonusu ıle kazandıgım 1500tl cekımı ıptal ettım ve maalesef ki 5000 yaptım. tekrar cekım verdım. uzucu oldu site için
Helal Grande macciatohooooop selamalr mojonun 150 kayıp bonusu ıle kazandıgım 1500tl cekımı ıptal ettım ve maalesef ki 5000 yaptım. tekrar cekım verdım. uzucu oldu site için
ver ismimi canlı desteğevanobet ile 50k hakkında anlaştım cekım talebı ılettım guncelleme nedenıyle ıptal olmuş sözde![]()
Hep aynı hikayevanobet ile 50k hakkında anlaştım cekım talebı ılettım guncelleme nedenıyle ıptal olmuş sözde![]()
YERSEN ödeyecekler ama YERSENHep aynı hikaye