- 16,453
- 15,240
- 113
Dur sayıp soylicem17 kupon yattı mı
Öğlen 25 açık kupon demiştin
Dur sayıp soylicem17 kupon yattı mı
Pes oynuyordum 1 kupon yaptım heyecan ile maci bekliyorum puahaZiyagil nabiyo batırdı mi paraları
bılmıyomkı bi günde gelip makina kardeşim al şu 50 bini ben parayı vurdum demıyoZiyagil nabiyo batırdı mi paraları
O yüzden mi dün begeni atiyordu sadeceKonuda yazması yasak 4 gün
Ziyagil dediği knsız sen değilsin puajajj sen niye açıklama yapıyınPes oynuyordum 1 kupon yaptım heyecan ile maci bekliyorum puaha
bu kadarda belli etme ziya modlar geziyoPes oynuyordum 1 kupon yaptım heyecan ile maci bekliyorum puaha
Erhan parayi buldu gibi cumle okudum tahirden pauahaZiyagil dediği knsız sen değilsin puajajj sen niye açıklama yapıyın
Evet bugün son günü zstenO yüzden mi dün begeni atiyordu sadece
PuhahhaErhan parayi buldu gibi cumle okudum tahirden pauaha
haylanın üflemesini özledik valla artık üflemesi lazimEvet bugün son günü zsten
He gelir aksama o zamanEvet bugün son günü zsten
Benim multim olsa günde 50 defa puahah der kendini ele verirdi o yuzden kafam rahat puahabu kadarda belli etme ziya modlar geziyo
Fısıldasasda yeter puhhahaylanın üflemesini özledik valla artık üflemesi lazim
knka korner olmuyoFısıldasasda yeter puhha
Juve bunu öngördüğü için 9a atmış opendayı falan. Okan hocalık göstermeli artık bu maç. Spaletti iyi hoca. Sever bu eşleşmeleriİlk 30 dk çıkamaz zaten juve sahasından full baskı
Son top inş barışa gelmez aq dağa taşa yollayacak kamil yine
İşte o ilk golü bulamazsak nanay
Mac baslasin artik isabetli şutlar gelsinde para kazanalım puahaFısıldasasda yeter puhha
Sabret dj 8 de de böyle dedinknka korner olmuyo
Kazanalım derken içinde miyim o çoğul ekininMac baslasin artik isabetli şutlar gelsinde para kazanalım puaha
8 jojo 2 holi 2 roket 12 imiş hiç doğru info vermemisim harbi ama 8 i falan Galatasaray baglantili17 kupon yattı mı
daha cekim yapcaz ganoya atcaz erken gelsin maç baslıcakSabret dj 8 de de böyle dedin