- 9,364
- 4,658
- 113
Biliyorum. Durduk yere hem de. Tansiyonu yüksek birine denk geldin galibaGeçen günaydın yazdık banlandık
Ama ne sövdüm öyle böyle değil yerini bulmuştır
Biliyorum. Durduk yere hem de. Tansiyonu yüksek birine denk geldin galibaGeçen günaydın yazdık banlandık
Şimdi de ( kalan 7) bu parantez içini büyük yazdı diye uyarı aldı adam 5 harf Büyük diye bildirmişlerGeçen günaydın yazdık banlandık
Ben konuştum mantıklı olucak tabi kiDiyen mantikli konuşmuş tebrik etmek lazım
dırırım dırırırı rırı rırı%100 frebbet veren yer var mı bugüne özel 3-5 k ya kadar
Makina alacak ben değil pauhhaadırırım dırırırı rırı rırı
Git sen önce siteye attığını getir. Sonra mantığı tartışırızBen konuştum mantıklı olucak tabi ki
Senin nickinin altında yazanlarda büyük harfŞimdi de ( kalan 7) bu parantez içini büyük yazdı diye uyarı aldı adam 5 harf Büyük diye bildirmişler
An itibariyle 8-9 acik bahsim ve banka hesabimda 2 tl gibi bi tutar kaldı ahhxhx@tahir1603 betnano 3 yatırıma gs macina 1k fb acmis al vur 10 orana istersen
PauauahhhaSenin nickinin altında yazanlarda büyük harf
Dikkat et bildirmesinler
o 200 tl yi bana attıgın güne lanet olsunGit sen önce siteye attığını getir. Sonra mantığı tartışırız
senin parayla 1 kumru 1 de köfte ekmek yedim kardeşim kesene bereket haram paranın tadı da bir başka oluyor puahahahahsAn itibariyle 8-9 acik bahsim ve banka hesabimda 2 tl gibi bi tutar kaldı ahhxhx
X 3o 200 tl yi bana attıgın güne lanet olsun
Afiyet olsun param olursa bende yıcem hshdhdsenin parayla 1 kumru 1 de köfte ekmek yedim kardeşim kesene bereket haram paranın tadı da bir başka oluyor puahahahahs
şu ucl maclarında show yaparsam sana bi duble iskender yedircez üstüne de fıstklı baklava rahat ol 😀Afiyet olsun param olursa bende yıcem hshdhd
200 atayım şansını dene diyon sonra burada lafını yapıyon atma la bi daha
Metin2o 200 tl yi bana attıgın güne lanet olsun
kalan2Metin2
Kazandık mıkalan2