Bildirsinler. 2018 den bu yana ban yememiş biriyim.K harfi büyük başlamışsın cümleye
Benle münaşakaya girme kardeşim münaşakada yasak bildrririm bak puhhhaBildiren de haklı. Ben bu konuda üslup dan küfür yok ban yiyen gördüm. Herkes kuralı uymalı. Kural dışı davrananlar için bildir konulmuş oraya zaten.
Sohbet ediyoruz sendre herşeyi ciddue alma la puhha
Gayet düzgün bir sohbet .
Bildirebilirsiniz no problemBenle münaşakaya girme kardeşim münaşakada yasak bildrririm bak puhhha
Ayrıcalıklı üye olduğun için bildirdim seni özelliğin neBildirsinler. 2018 den bu yana ban yememiş biriyim.
of cidden kavga var sandık keyifle izlicektik neyse bi daha ki sefere inşGayet düzgün bir sohbet .
Bilmez miyim ekrem abi bilmez miyimParasızlık çok zor
Ben nadir kavga ederim.of cidden kavga var sandık keyifle izlicektik neyse bi daha ki sefere inş
Valla kadrolarına bak büyültmeye gerek yok la çöp çöp adamlarSara mı göstermeyecek ;(
Ne aldın onu de kiralıkParasızlık çok zor
RütbeAyrıcalıklı üye olduğun için bildirdim seni özelliğin ne
Devredeki skora göre işte ne bileyimNe gircen söyle beraber kaybedelim
tersin pismiş öyle diyolarBen nadir kavga ederim.
Nasıl yaniNe aldın onu de kiralık
kankam sakla parayı gelir brezilya ligi zamanıDevredeki skora göre işte ne bileyim
İzleyelim karar veririz
Sanki milyon basıcaz aq
Geçen günaydın yazdık banlandıkBildiren de haklı. Ben bu konuda üslup dan küfür yok ban yiyen gördüm. Herkes kuralı uymalı. Kural dışı davrananlar için bildir konulmuş oraya zaten.
Diyen mantikli konuşmuş tebrik etmek lazımtersin pismiş öyle diyolar