Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,697
22,801
113
Caps Lock kullanmıyoruz reis..

makina123
modum ayip ediyonuz söyliyim bizim burda foruma zarar vermek veya kavga etmek gibi bir amacımız yok ama bu amaçta arkadaşlar var ki büyük harf yazdım diye reportlamışlar bu saatten sonra bende reportlayacağım umarım herkese bu uyarılar yapılır sabah beri ikinciye uyarı atıyosunuz bir şey yaptıgım yok

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,232
30,238
113
modum ayip ediyonuz söyliyim bizim burda foruma zarar vermek veya kavga etmek gibi bir amacımız yok ama bu amaçta arkadaşlar var ki büyük harf yazdım diye reportlamışlar bu saatten sonra bende reportlayacağım umarım herkese bu uyarılar yapılır sabah beri ikinciye uyarı atıyosunuz bir şey yaptıgım yok
Uzatma sal

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,719
88,760
113
Forum kurallarına uyarsan sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...