- 121,712
- 88,752
- 113
🧐 iyi forumlarKim ihbar etti reis bize isim ver
🧐 iyi forumlarKim ihbar etti reis bize isim ver
Fenerdede kötü değildi benceAsit felan da yapıyor ha
Daimon burda düzgün yazsana puhhhaİyi akşamlar dostlar Kenan yıldız formamızı giydik baraşılargalatasaray.
Maç kazandıran goller atmadığı için sevılmediFenerdede kötü değildi bence
Ben düzgün yazıyorum fikirlere düşüncelerede ban atamazsınız yaaa vfornorthettaDaimon burda düzgün yazsana puhhha
Üstü çizili yasakBen düzgün yazıyorum fikirlere düşüncelerede ban atamazsınız yaaa vfornorthetta
modum ayip ediyonuz söyliyim bizim burda foruma zarar vermek veya kavga etmek gibi bir amacımız yok ama bu amaçta arkadaşlar var ki büyük harf yazdım diye reportlamışlar bu saatten sonra bende reportlayacağım umarım herkese bu uyarılar yapılır sabah beri ikinciye uyarı atıyosunuz bir şey yaptıgım yok
Dah Yeni uyardı puahhh 5 kelimelik büyük harf yazıldı diyeÜstü çizili yasak
e kaldırsınlar chat penceresinden ne bilecem benÜstü çizili yasak
Uzatma salmodum ayip ediyonuz söyliyim bizim burda foruma zarar vermek veya kavga etmek gibi bir amacımız yok ama bu amaçta arkadaşlar var ki büyük harf yazdım diye reportlamışlar bu saatten sonra bende reportlayacağım umarım herkese bu uyarılar yapılır sabah beri ikinciye uyarı atıyosunuz bir şey yaptıgım yok
Uzatma kardeşim sus pusjhe kaldırsınlar chat penceresinden ne bilecem ben
bi dakka bi tutma beni, bi bıraksanaaUzatma kardeşim sus pusjh
Onuda atsa realde oynar zaten yine iyiydi gol sayısıMaç kazandıran goller atmadığı için sevılmedi
dk 38 korner 5 yolda geliyor ğuahahahaUzatma sal
yatar kardeş sevinme boşa losedk 38 korner 5 yolda geliyor ğuahahaha
Az kaldı site sağlam inşallah bu sefer puahhadk 38 korner 5 yolda geliyor ğuahahaha
İsmimi anma puhhyatar kardeş sevinme boşa lose
Forum kurallarına uyarsan sevinirim..modum ayip ediyonuz söyliyim bizim burda foruma zarar vermek veya kavga etmek gibi bir amacımız yok ama bu amaçta arkadaşlar var ki büyük harf yazdım diye reportlamışlar bu saatten sonra bende reportlayacağım umarım herkese bu uyarılar yapılır sabah beri ikinciye uyarı atıyosunuz bir şey yaptıgım yok
para hesabına yatar diyoruz kardeş yanlış anladın sen