- 8,182
- 8,005
- 113
Bol Şanslar ZaplaaAL WASL GOAL YEDİ 2 goal atmazsa elenecek evinde kornerin oranları düştü geliyor gelmekte olan
Bol Şanslar ZaplaaAL WASL GOAL YEDİ 2 goal atmazsa elenecek evinde kornerin oranları düştü geliyor gelmekte olan
Dış minnakların oyunu o bilet kesin 100 eurodurAlım gücü 23 senede bir çok kalemde artmış
Bu terslikte bir iş var
Geliyor gelmekte olan bro Grande cornerAL WASL GOAL YEDİ 2 goal atmazsa elenecek evinde kornerin oranları düştü geliyor gelmekte olan
Dün tesbih satıyordun bundan sonra bir konuda ciddi olunca bende daşg geçerim senle pyhhDış minnakların oyunu o bilet kesin 100 eurodur
Satamadım ki oltu var sıkma var kaldı öhorDün tesbih satıyordun bundan sonra bir konuda ciddi olunca bende daşg geçerim senle pyhh
Öyledir öyledirAl Wasl bir dünya bankası mıdır göreceğiz 1 saat sonra
kupon gelirse ganobet 3e3 alcaz kalanla yok mu bonusÖyledir öyledir
Kupon gelmeye yakın bonus buluruz elimizde pstlamadın heves etmeyelim kupon gelsin de hallederix onu dolu vardır GS msçı var bugünkupon gelirse ganobet 3e3 alcaz kalanla yok mu bonus
Bunu bile bildirdiler mi cidden reis 5 harf sadece büyük yazdı diye helal olsun valla
Sıkıntı sizde demek kiEn nesyri bak bizden gitti boş maçı yok adam kendine geldi valla 😅
Görüntü kirliliğine gerek yok reisBunu bile bildirdiler mi cidden reis 5 harf sadece büyük yazdı diye helal olsun valla
İnkar eden mi var birader hayırdır 😄Sıkıntı sizde demek ki
Kim ihbar etti reis bize isim verGörüntü kirliliğine gerek yok reis
Son 3 maç 3 golEn nesyri bak bizden gitti boş maçı yok adam kendine geldi valla 😅
Evet yasak onu anladım sorum bildirildi mi yoksa tesadüf mü sadece merak ettim kural açısından haklısınGörüntü kirliliğine gerek yok reis
Asit felan da yapıyor haSon 3 maç 3 gol