- 19,095
- 22,388
- 113
Bedava 5 e 5 almak varken neden tahire 2 ye 4 vereyim.Barrios
Bedava 5 e 5 almak varken neden tahire 2 ye 4 vereyim.Barrios
Kardeşim uzatma GS kazanırds çekim yaparsa ilk sırada sen varsın ğyhhh
Hem para hem dostluk kazansın diyeBedava 5 e 5 almak varken neden tahire 2 ye 4 vereyim.
Parayı bulunca gotu mu kalkıyor diyon yani kankalarim benim kara kasıma kara gözüme para atıyorlar bana aga hahdhdTahir sabahları kimse yokken başbaşa oluyoruz onla o zaman çok tatlı oluyor beraber garibnlığı falan hasbihal ediyoruz öğlenden sonra kankaları geliyor parası oluyor batmane dönüşüyor o tatlı insan ğujhha
Forumda dun tek takip ettiğim kişi tahir dedim ben dhaa ne yapabilirim ki pauhaKardeşim uzatma GS kazanırds çekim yaparsa ilk sırada sen varsın ğyhhh
Dostlarımı günaha ortak edememHem para hem dostluk kazansın diye
Ben sana para atıyorlt demedm ki puajajjaParayı bulunca gotu mu kalkıyor diyon yani kankalarim benim kara kasıma kara gözüme para atıyorlar bana aga hahdhd
BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC OnaylıBen sana para atıyorlt demedm ki puajajja
Cehennemde dostlarınla birlikte olmak istemez misinDostlarımı günaha ortak edemem
İzimdesin pyahhhaBRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı
Çok yakınlık tez ayrılık getirir. Arada ziyarete gelirlerCehennemde dostlarınla birlikte olmak istemez misin
Terli terli iyi olmz zaten yakınlıkÇok yakınlık tez ayrılık getirir. Arada ziyarete gelirler
Alındı teşekkürler
Yattı mı paramızÇok yakınlık tez ayrılık getirir. Arada ziyarete gelirler
2.5 saat önce @sseyhan paylaştı zaten çok yavaşs7n
Yok yatmadı daha parammmmYattı mı paramız
Şimdi gördük aldık teşekkür ettik belki o parayı 100 k yaparım doktora klinik açarım2.5 saat önce @sseyhan paylaştı zaten çok yavaşs7n
RFGVHSZLK
R yi 2 tane koysan iyi olurduYok yatmadı daha parammmm