- 19,094
- 22,386
- 113
Sen bilirsin bile bile fırsat tepen adamlari sevmem.He abi
Sen bilirsin bile bile fırsat tepen adamlari sevmem.He abi
Yatırım istiyor muVRSBTRGJ-2000
Virus GS kod
Konuya gelen başlıyor dalgaya puhhhahh yaAhmette puhaha diye gülmeye başladıysa başkana yazayımda bi süresiz ban atsın bana
Varken denk gelmez 😀Sen bilirsin bile bile fırsat tepen adamlari sevmem.
İstemese de 50x çevrim isterYatırım istiyor mu
Yav sevdiğim insanlar böyle tavır yapıyorsa vay halimize üzücü durumTahirin zaafını bulduk kardeşim yüklenelim dmden
Yazmıyor ayrıntıYatırım istiyor mu
Aynen haklısınYav siteyle ugrasiyordum konuya girip son sayfaya geldim direk biz dostuz niye sana nispet yapayım ama senin şu alınganlık işini cozmen lazım kendini yıpratırsin benim sana nispet yapacağımı düşünmen bile üzücü
Gs canlı için tek . Cevrimsizİstemese de 50x çevrim ister
2 ye 4 kim verecek guvenilirse atayım hahhdxAdam 2 bhis alma Bana ver 2 yi yarın 4 vereyim diyor neyini anlamadın puahhaha
Acil bulalım acilYazmıyor ayrıntı
Bizde sevdiğimiz için tavır yaptık la tm yapmicam artikYav sevdiğim insanlar böyle tavır yapıyorsa vay halimize üzücü durum
2 at 1 veririm2 ye 4 kim verecek guvenilirse atayım hahhdx
Erhan kız olsa şu triple eyvah eyvah diyorumYav sevdiğim insanlar böyle tavır yapıyorsa vay halimize üzücü durum
Tahir sabahları kimse yokken başbaşa oluyoruz onla o zaman çok tatlı oluyor beraber garibnlığı falan hasbihal ediyoruz öğlenden sonra kankaları geliyor parası oluyor batmane dönüşüyor o tatlı insan ğujhhaTahirin zaafını bulduk kardeşim yüklenelim dmden
2000 kişilik gir alAcil bulalım acil
Barrios2 ye 4 kim verecek guvenilirse atayım hahhdx
TobeErhan kız olsa şu triple eyvah eyvah diyorum