- 7,675
- 3,338
- 113
PuhahahaGenelleme yaptık la bir tek senin için demedik
PuhahahaGenelleme yaptık la bir tek senin için demedik
Aynen ole dun de adam gelip bu konuda rol yapayım dedi puaahAğız dalaşı,para muhabbeti hepsi dışarıdan gelenle çıkıyor. Bu yüzden selam verip çoğu zaman kenara çekilmek en iyisi.
no. parasız gezmezDonu bırakıp gelir puaha
Ziyanin dengesiz olduğunu surdan anlamıştım yanilmiyosam Spurs Dallas oynuyordu Spurs dallasa ilk yari 80 attı Ziya gitti 3 çeyrek dallasa verdi kaybetti 7 k battı puhahahaDonu bırakıp gelir puaha
Ne oldu mafyami oldu beyfendi puhahahno. parasız gezmez
Para sende bile bitiyor bazen onda nasil bitmesin ki puahano. parasız gezmez
para çok olunca arada öyle denemeler yapmak iyi oluyor bende betboxa falan 5000 atip 1000 bet 5 spin atip ciktim birkaç kez belki büyük balık yakalarız diye. kumar cesaret işidir ahmet risk almazsan kazanamazsınZiyanin dengesiz olduğunu surdan anlamıştım yanilmiyosam Spurs Dallas oynuyordu Spurs dallasa ilk yari 80 attı Ziya gitti 3 çeyrek dallasa verdi kaybetti 7 k battı puhahaha
Bizim Antep'te 2 3 tane aslan var erdiganami ne hediye etmisdi bir cumhurbaskaniŞu gerginlikte maçı bekliyoruz
Sane sakatmis la yeni gördüm onuŞu gerginlikte maçı bekliyoruz
Böyle beklersen yenilirsinŞu gerginlikte maçı bekliyoruz
tamamda yarında FB maçında sizden (GS taraftarı) notinghama başarılar dileyenler olur takılacak birşey yoksıkıntıyı juventusa başarılar dileyen kişide aramak lazım ahmetin bir sucu uok
He sen patrondan öğrenmiştim demi o oynuyordu sana bulastirdi sanki birkere 120 k yakaladinpara çok olunca arada öyle denemeler yapmak iyi oluyor bende betboxa falan 5000 atip 1000 bet 5 spin atip ciktim birkaç kez belki büyük balık yakalarız diye. kumar cesaret işidir ahmet risk almazsan kazanamazsın
Özel iğnemiz var kardeşim o değilde aslan niye ıslanmış o fotodaSane sakatmis la yeni gördüm onu
bizde para biterse dostlarımızda bitmez hemen alırız şans paramızı yola devam ederızPara sende bile bitiyor bazen onda nasil bitmesin ki puaha
Valla yunus ve barislan olmaz sans oynamazsa büyük sıkıntı gs içinÖzel iğnemiz var kardeşim o değilde aslan niye ıslanmış o fotoda
Onlardada bitmissebizde para biterse dostlarımızda bitmez hemen alırız şans paramızı yola devam ederız
Aynen bu fotodaki aslan gergin bize daha hırçını daha sakini daha kükreyeni lazım oda osimhenBöyle beklersen yenilirsin
Benim dostlarım çoğu cepleri delik maalsef pauahbizde para biterse dostlarımızda bitmez hemen alırız şans paramızı yola devam ederız