- 42,069
- 42,819
- 113
Erhan oruç tutuncan mi la puhah
bikere pusulada 300 tl var , 120-120 aviatör girdim , net gitti , sayfayı yeniledim 30 saniye sonra falan net geldi , 112x'te otomatik bozdu , o el 12binx'e gitti , internetim 30 saniye daha geç gelse milyonerdimYemin ederim dünden beri belki 70-80 satın alım yaptım birak 1000x i 50x bile görmedim yeminle sen Yakın geçmişte aldın biraz zamanın varda ben Bayadır almıyorum hissediyorum ama güzel bir replay aticam yakında
Tutamicam bunun filtresi kaç paraydıÖnümüz ramazan mantıklı hareket
EvetErhan oruç tutuncan mi la puhah
Ya sen devam et muhabbet sohbetine ben sana aniden dm atabilirim rahat ol ama çomak sokma rahat olHarbimi sen beni eledin demek
Niye eliyonYa kardeşim bak sen elendin şuan
Aga yol isteyen yok sen yoluna bak bence gerilmeden ortamYa muhabbet işte Takıliyoz kafamıza gore burda muhabbet eden 4 5 kişi var zaten hepniz alcaniz yolunuzu
Yalan 1.10
Benim dm kapalı istesen de atamiyorsun kiYa sen devam et muhabbet sohbetine ben sana aniden dm atabilirim rahat ol ama çomak sokma rahat ol
Para konuşturuyor haYa sen devam et muhabbet sohbetine ben sana aniden dm atabilirim rahat ol ama çomak sokma rahat ol
Ne yalanı la bunu yalanimo olurYalan 1.10
uzayabilir ama kötüde degil şuanMaçı fena kuruttular la skor yakın diye
İnsallah kanka bilmiyorum bu inanılmaz kötü oynadığım sitelerdenmidir nedir anlamadım gitti dandik yere de yatırmıyoruz içerde para kalır diye sağlam sitelerde para vermiyorYemin ederim dünden beri belki 70-80 satın alım yaptım birak 1000x i 50x bile görmedim yeminle sen Yakın geçmişte aldın biraz zamanın varda ben Bayadır almıyorum hissediyorum ama güzel bir replay aticam yakında
Tahir muahbbete baştan girdim zaten ben bu konudan devam edelim dedim yoksa bende biliyorum roll açmayıNiye eliyon
Aga yol isteyen yok sen yoluna bak bence gerilmeden ortam
Bana açıkBenim dm kapalı istesen de atamiyorsun ki
EvetNe yalanı la bunu yalanimo olur
Tavrin hoşuma gitmedi belirtmekte özgürüm sanırımTahir muahbbete baştan girdim zaten ben bu konudan devam edelim dedim yoksa bende biliyorum roll açmayı
JackpotTutamicam bunun filtresi kaç paraydı
Ya tavir diyosun da adam da bana diyo git rol aç ne diyeyim gardaşımTavrin hoşuma gitmedi belirtmekte özgürüm sanırım
Ohhhh gsye gol atar mıJackpot