- 18,881
- 23,363
- 113
yok fark 2 , ev 2lik atarsa uzuyorSağlık olsun bitti mi
Dinsiz değilsem eger namaz kılmak oruç tutmak benim farzimdir yapmak zorundayım is aradım bulamadım maalsef ülke haramdan geçilmiyor bir vaziyet almis evlenip asgari ücret alıp kiraya girersem isin içinden çıkamamKumar parasıyla borç bile ödesen haram yemiş sayılırsın ama dinsizsin demedim
Hangi site
1i 5 yapar çekerim aq ne anladım bu bonustan
Konuların çorba olma hızı müthişDinsiz değilsem eger namaz kılmak oruç tutmak benim farzimdir yapmak zorundayım is aradım bulamadım maalsef ülke haramdan geçilmiyor bir vaziyet almis evlenip asgari ücret alıp kiraya girersem isin içinden çıkamam
Cok mantıklı konuştun valla puaha1i 5 yapar çekerim aq ne anladım bu bonustan
Kardeşim az önce uyumadın mı sen rüyanda bile forumdasin1i 5 yapar çekerim aq ne anladım bu bonustan
Lavuklar paramızı donumuzu aldılar bi uykumuz kalmıştı puhahMat kod atar diye uyuyamadık atmıyor namussuz
Ciddi de ödeMe alamiyon bi o sorun
O nasıl dua lan. Hayatın kuralı bu. Allah hepimizin ailesine uzun ömür versin. Sıralı ölüm nasip etsinBayhan editi izledim gece gece tadım kaçtı geceniz güzel olsun
Allah kimseye kendi ailesinin selasını duymayı nasip etmesin kendinize iyi bakın
Hic sorma 2 oldu bende onu bekliyroumMat kod atar diye uyuyamadık atmıyor namussuz
Bizim mc mioha ortasahadan attı mac uzadı
evetBizim mc mi
Ozaman geldi say