saymaya gerek yok geldi kardoOzaman geldi say
saymaya gerek yok geldi kardoOzaman geldi say
Anne babanın ölümünü göstermesin demek istemiş ama maalesef tek gerçek ölüm şu saçma dünyadaO nasıl dua lan. Hayatın kuralı bu. Allah hepimizin ailesine uzun ömür versin. Sıralı ölüm nasip etsin
Say derken geldi say yani anla 😂saymaya gerek yok geldi kardo5dkda 8 sayı lazım
neyse reis konuyu kirletmeyelimSay derken geldi say yani anla 😂
reis teeelgramda ünlü bi bonus sayfası var oraya üye degilmisin , jojodan önce atıyorlar koduDün banlaydim JoJo öyle bir kod atmiski bir türlü birlestiremedim sayıları bunlar malmi acaba
Eywallah kusura bakmayin arkadaslarneyse reis konuyu kirletmeyelim
Senin birleştirmene gerek yok ahmetim sayfalar var tıkladiğin gibi saniyesinde jojoya yapıştırıyorsun koduDün banlaydim JoJo öyle bir kod atmiski bir türlü birlestiremedim sayıları bunlar malmi acaba
arkadaşlar roll ise konu aç burayı kirletme dedi ondan söyledim reisEywallah kusura bakmayin arkadaslar
Gel reis acayim mademarkadaşlar roll ise konu aç burayı kirletme dedi ondan söyledim reis
kesene bereketGel reis acayim madem
Takılın kralGel reis acayim madem
Rahatsız olduğunuz diye dedimTakılın kral
O zaman anne baba evladının ölümünü görsün oluyo onu demek istedimAnne babanın ölümünü göstermesin demek istemiş ama maalesef tek gerçek ölüm şu saçma dünyada
Yok la sikinti yok biz yatcaz zaten bolsansRahatsız olduğunuz diye dedim
Bende onu diyecektim demek istemedim o daha kötü onlar içinO zaman anne baba evladının ölümünü görsün oluyo onu demek istedim
Hayırlı olsun nice 2000 lere2000.ci mesajımı benim için değerli bir konuya atmak istedim, 2000.ci Mesaaaaj!