- 41,272
- 44,025
- 113
Valla olabilir ha puahaFerdi sen misin kardeşim
Valla olabilir ha puahaFerdi sen misin kardeşim
Düştüysen kalk, gel kendine (Ya, ya)makina123 markadır diye reklamımı yapan ilk 3 kısıye 13 tl iban
Napıyo diğer insanlar ışınlanıyo muBu devirde esya taşımak mi kaldı la
flamengo basket 162.5 üstHani oynanmis kupon nerde göremiyorum
Sen bu isimi yapıyorsunNapıyo diğer insanlar ışınlanıyo mu
geçmiş olsun attıgım kombıne gelmek uzere@Lazocan61 uşağım bu maç üst olurmi 😂
Tamam kanka paslaşırız ben artık slotu bırakıyorum oynamayacam aq bu aralar oyunlar hiç vermiyor çok kötü5 den sonra irtibatta kalalım ikimizde alırız sen bulamasanda ben alıp çevirir senin trx e çekerim sende siteye yatırırsin alırsın ayarlicaz yani bi şekil yarın harbi kazanacaz gibi hissediyorum bakalım hüsran mi olucak yine
Büyük ustad bilir @Lazocan61@Lazocan61 uşağım bu maç üst olurmi 😂
iyi gidiyor kardo barem 165.5@Lazocan61 uşağım bu maç üst olurmi 😂
northe dostumuza 1 küçük altınDüştüysen kalk, gel kendine (Ya, ya)
Daha iyisi yok, var farkına (Ya, ya)
Düş kırıkların olduysa bile
Sen makinasın, makina123 13 TL mi altın tozu olarak istiyorum
Gelir gibi iyi sayı çıktıflamengo basket 162.5 üst
Kuzen taşınıyoSen bu isimi yapıyorsun
Aviator u bırakmak için slota düştüm o da kar yazmıyor spordan aldığım bi şekilde gidiyorTamam kanka paslaşırız ben artık slotu bırakıyorum oynamayacam aq bu aralar oyunlar hiç vermiyor çok kötü
kafa kafaya gitmesi iyiGelir gibi iyi sayı çıktı
Metin yarın bu adamın ipini çeksin artikBüyük ustad bilir @Lazocan61
Dur bakalım 3 4 adim yapariz gelirse 1 bin lira seniniyi gidiyor kardo barem 165.5
aviatör fena sarıyor , jojo ve mat kodlarıyla cıkan 50 lirayı aviatörde 1k yapmaya calısıyorum bazen oluyorAviator u bırakmak için slota düştüm o da kar yazmıyor spordan aldığım bi şekilde gidiyor
Rol açaydin o zman kral bizim konuyu neden meşgul ediyorsunDur bakalım 3 4 adim yapariz gelirse 1 bin lira senin
kaç paramız varsa kaç kişiysek ona böleriz reisDur bakalım 3 4 adim yapariz gelirse 1 bin lira senin