konudaki geleceğim için bu maç gelmeliEstağfurullah tahmin oyunu bu hep kazanamazsin
konudaki geleceğim için bu maç gelmeliEstağfurullah tahmin oyunu bu hep kazanamazsin
Sampanya ve buzlu badem eşliğinde mi hsshshyaşat bizi be sen ben meto teknede 10 farklı uyruktan kızla beraber şampanya falan patlatmaz mıyız vur şu jackpotu be adam
o kadar para beni bozar kardoona parayı vurdugum gün bir sürpriz yapacak ve 45 yerine 85 tl gönderım sağlayacağım
@Lazocan61 hadi iyisin bu mutlu haberden sonra uyumadan bi doeda patlar dost kutlamalıkona parayı vurdugum gün bir sürpriz yapacak ve 45 yerine 85 tl gönderım sağlayacağım
Biliyorum şüphem hiç yok valla hsyshssHer zaman 1.sıradasın
Alacağım var bi yerden üstünden zamanda geçti ama çocuk samşmi arkadaşım aq isteyemiyorum da akşama doğru yine ses çıkmazsa bi ayak yapacam artıkİlk 5k yi bulan paslasin benim 5 den sonra gelecek bulamazsan bi şekil paslascaz en azından 1000 oran 5000 oran açarlar 1 liralık onlari alalım ikimizede
CMYLMZSampanya ve buzlu badem eşliğinde mi hsshsh
Akıllı adamsın vessselamCMYLMZ
makina123 markadır diye reklamımı yapan ilk 3 kısıye 13 tl iban@Lazocan61 hadi iyisin bu mutlu haberden sonra uyumadan bi doeda patlar dost kutlamalık
Batıp gelmeyin diyoruz bu konuya artikTrrraş ateş ediyo vallahi trraaş ateş ediyo
Görüşürüz dost bozma moraliniDestek salağa yatıyo neyse ben de sağıma yatayım da uyuyayım hadi herkese iyi geceler
Eşya taşıyodumBatıp gelmeyin diyoruz bu konuya artik
Ferdi sen misin kardeşimo kadar para beni bozar kardo
5 den sonra irtibatta kalalım ikimizde alırız sen bulamasanda ben alıp çevirir senin trx e çekerim sende siteye yatırırsin alırsın ayarlicaz yani bi şekil yarın harbi kazanacaz gibi hissediyorum bakalım hüsran mi olucak yineAlacağım var bi yerden üstünden zamanda geçti ama çocuk samşmi arkadaşım aq isteyemiyorum da akşama doğru yine ses çıkmazsa bi ayak yapacam artık
oyuna gelmeyin beylermakina123 markadır diye reklamımı yapan ilk 3 kısıye 13 tl iban
ferdi kim kardoFerdi sen misin kardeşim
Bu devirde esya taşımak mi kaldı laEşya taşıyodum
128 milyar dolaroyuna gelmeyin beyler