Konuda en aktif kişiden mac almissin helalBastım laZ
bolşans kardo , gelmezse konudan bannlanacamBastım laZ
yaşat bizi be sen ben meto teknede 10 farklı uyruktan kızla beraber şampanya falan patlatmaz mıyız vur şu jackpotu be adamUzun hikayeye baglamayalim ben parayı güzel yerim kanka ezmede üstüme yoktur keşke herkesin ihtiyacı olan kadar parası olsa yada parasız bi dünya olsa
Bu gece boş geçecek kanka hafta sonu iyi geçmedi aq yarın şov yapmamız lazım@AllanSaintMaximin yiğidim çıkar bizi bu cendereden
bu gelir ve benim üst gelmezse sınırsız bann yerim
attığım kombine gelmesin yarın 2 kısıye 50 tl iban yapcam sözSen fıstık ye bosver millete macmi vercen bu saatten sonra puaha
sen önce @Lazocan61 a olan 45 TL borcunu ödeattığım kombine gelmesin yarın 2 kısıye 50 tl iban yapcam söz
İlk 5k yi bulan paslasin benim 5 den sonra gelecek bulamazsan bi şekil paslascaz en azından 1000 oran 5000 oran açarlar 1 liralık onlari alalım ikimizedeBu gece boş geçecek kanka hafta sonu iyi geçmedi aq yarın şov yapmamız lazım
ctesi bütün maçlar üst bitti , bizim kahvede iddaa var herkes kazandı ,200lükleri yere atanları gördüm en sonBu gece boş geçecek kanka hafta sonu iyi geçmedi aq yarın şov yapmamız lazım
Her zaman 1.sıradasınBana iyiliği olanlara dağıtıyorum sonra yok zamanda banka bildirimi geliyor genelde @AllanSaintMaximin yapiyo böyle şovları
Estağfurullah tahmin oyunu bu hep kazanamazsinbu gelir ve benim üst gelmezse sınırsız bann yerim![]()
artık 45 degil 55 oldusen önce @Lazocan61 a olan 45 TL borcunu öde
Ya tahir çok yavaşsın rEis girdik artık bi maca dur gelirse beygir hesabını aticam sana zengin yap bizi canlidan
Hafta sonu sadece cumartesi günü müctesi bütün maçlar üst bitti , bizim kahvede iddaa var herkes kazandı ,200lükleri yere atanları gördüm en son![]()
ona parayı vurdugum gün bir sürpriz yapacak ve 45 yerine 85 tl gönderım sağlayacağımsen önce @Lazocan61 a olan 45 TL borcunu öde