- 40,474
- 43,035
- 113
Eyw dost saolAllah sağlık sıhhat, uzun ömür versin inşallah.
Eyw dost saolAllah sağlık sıhhat, uzun ömür versin inşallah.
Ula fakir sigarasi Maltepe ah ulan okuldan kaçıp 1 dal alıp icerdik zengin olan kesim mavi lark alirdi puaha![]()
Lucky strike vay be kızılderili sigarası aq bi ara içiyorduk puhah
Kent switch mentollü 😡 😡 😭![]()
Lucky strike vay be kızılderili sigarası aq bi ara içiyorduk puhah
Karnıyarık varken yanına yanaşamaz kardeşimEn sevdiğim yemek içli köfte pauha
Hic sevmiyorum karniyarigi valla içli köfte cig köfte mangal çeşitleri bana göre en guzel yemeklerdirKarnıyarık varken yanına yanaşamaz kardeşim
Yanınada Pirinç pilavı ve cacık
Mat demin atti hesaba giremedim bende onu bekliyorum mati açtık bekliyoruz pauahMT kod atavak mı aw uykum geliyor
Oyun kötü idi almadım benMat demin atti hesaba giremedim bende onu bekliyorum mati açtık bekliyoruz pauah
midyenin üstüne yemek yok ne kadar yemek sayılır tartışılır tabiHic sevmiyorum karniyarigi valla içli köfte cig köfte mangal çeşitleri bana göre en guzel yemeklerdir
Ya kardeşim diyarbakırlı oldugun hiç anlaşılmıyor puhahkHic sevmiyorum karniyarigi valla içli köfte cig köfte mangal çeşitleri bana göre en guzel yemeklerdir
Şu parasızlıkta bide oyun seçiyor kafamı duvarlara vuruyorum şu anOyun kötü idi almadım ben
haklı , diamond oyunu en fazla 5tl veriyorŞu parasızlıkta bide oyun seçiyor kafamı duvarlara vuruyorum şu an
Benim hesap açık değil di yoksa seçim yapacak halim yoktu hemen alırdım pauahOyun kötü idi almadım ben
Yemek olmadığı için sorun yok pauajmidyenin üstüne yemek yok ne kadar yemek sayılır tartışılır tabi
10tl vermez o oyun bize 100 Kasım en azBenim hesap açık değil di yoksa seçim yapacak halim yoktu hemen alırdım pauah
Bana 197 odemisti en son aldığım da puahahaklı , diamond oyunu en fazla 5tl veriyor![]()
geçen sene yaz antalya konyaaltına gitmiştim. o kadar cok midye yedim ki sahilde uzun süre görmek bile istemıyodum. sımdı canım cektıYemek olmadığı için sorun yok pauaj
sende hep değişik şeyler yiyorsungeçen sene yaz antalya konyaaltına gitmiştim. o kadar cok midye yedim ki sahilde uzun süre görmek bile istemıyodum. sımdı canım cektı
En kısa sürede yemeni tavsiye ediyorum pauahageçen sene yaz antalya konyaaltına gitmiştim. o kadar cok midye yedim ki sahilde uzun süre görmek bile istemıyodum. sımdı canım cektı