- 40,601
- 43,199
- 113
Zengin adam o bizden farklı biz zeytin peynire okey diyoruz pauahsende hep değişik şeyler yiyorsun
Zengin adam o bizden farklı biz zeytin peynire okey diyoruz pauahsende hep değişik şeyler yiyorsun
700 800 tane yemişimdir galiba en az 600 vardır 1 haftadasende hep değişik şeyler yiyorsun
Olm hep kaybediyom demiyon mu sen gizli kapaklı cekiyon anlaşılan hshdhSon 1 aylık donem
Beraberlik de iade Galatasaray yenerGS kg
Real kg
2.67 oran
Son 15 gündür ben para kazanamiyorum onun oncesi kolay kolay parasız kalmazdim kiOlm hep kaybediyom demiyon mu sen gizli kapaklı cekiyon anlaşılan hshdh
son 15 gündür 1k bile atamadım siteyeSon 15 gündür ben para kazanamiyorum onun oncesi kolay kolay parasız kalmazdim ki
Olur öyle periyotlar şansın açılınca devamı geliyo kesilince de birden kesiliyorSon 15 gündür ben para kazanamiyorum onun oncesi kolay kolay parasız kalmazdim ki
yarın büyük gün tahir. galatasarayın içeride kazanmaktan başka çaresi yok. ben handikap yapar oynucam yarın arkadas borcunu atarsa 2 3 kBeraberlik de iade Galatasaray yener
Tek günde 20 siteye para atmisligim vardi pauhason 15 gündür 1k bile atamadım siteye![]()
0.2 ç bas geç çok güveniyosan oran arttırcan diye iadeli ne oynuyon laBeraberlik de iade Galatasaray yener
Ayenn ole iste bir sekilde toparlanmak lazım dostOlur öyle periyotlar şansın açılınca devamı geliyo kesilince de birden kesiliyor
döngüye girdin yine reis , sabah atmye gidiyorsun , akşam ise sabah gelecek paraları düşünüyorsunyarın büyük gün tahir. galatasarayın içeride kazanmaktan başka çaresi yok. ben handikap yapar oynucam yarın arkadas borcunu atarsa 2 3 k
parasız olunca konuya geliyorsun zatenTek günde 20 siteye para atmisligim vardi pauha
kardo senin kankim mülayim vardı hiç ortalıkta yok nerelerdeAyenn ole iste bir sekilde toparlanmak lazım dost
Gunde adama 500 dm atılıyordu saldi galiba bide marley vardi oda yok suan piyasa dakardo senin kankim mülayim vardı hiç ortalıkta yok nerelerde
13 dakıkada 110 kyı amusnete gömmüş adamım koymazdöngüye girdin yine reis , sabah atmye gidiyorsun , akşam ise sabah gelecek paraları düşünüyorsun110 k ne çabuk eridi
Valla skor tahminim bile var farklı hissediyorum ilk defa 3-1 biticek gibi uzmucek miktarlar handikap atılabilir 300-400yarın büyük gün tahir. galatasarayın içeride kazanmaktan başka çaresi yok. ben handikap yapar oynucam yarın arkadas borcunu atarsa 2 3 k
marley tanımamda mulayimi hatırlıyorum , basket alt oynar geneldeGunde adama 500 dm atılıyordu saldi galiba bide marley vardi oda yok suan piyasa da