- 45,821
- 34,585
- 113
Dostum mıllet artık aldıgımız odule iş koyuyo kupon nekıBi salak ben varım herhalde kupon atan başka görmedim valla sinyal gelir diye herkes erketede oynuyor hahdhd
Dostum mıllet artık aldıgımız odule iş koyuyo kupon nekıBi salak ben varım herhalde kupon atan başka görmedim valla sinyal gelir diye herkes erketede oynuyor hahdhd
150k bana güvenCiddi soruyom en yüksek çekimin ne kadardi
Dostlarla hasbihalBuralar yine hareketli gibi bugun![]()
15 k cıvarıCiddi soruyom en yüksek çekimin ne kadardi
150kyo neden saklıyon puajahhaa15 k cıvarı
Konuda ya beni sevmeyen yada kem gözlü birileriv var 1 dakika kala 7 sayı önde olan kupon yatıyor hshdhxDostum mıllet artık aldıgımız odule iş koyuyo kupon nekı
Kanka 150k bunun lakabını oldlar bilir 1xbetMetin'di şimdilerde jasminmetin ama zamanla eskiye döncek inşşCiddi soruyom en yüksek çekimin ne kadardi
Ben takip ediyorum siziVarlığınlaa dahada hareketlensin azizimm
O 2025 mıydı 2024 degılmı150kyo neden saklıyon puajahhaa
İşssız kaldık bole olduk yakında tecavuz varKanka 150k bunun lakabını oldlar bilir 1xbetMetin'di şimdilerde jasminmetin ama zamanla eskiye döncek inşş
Oo sende çok şey istiyorsun konuda beni sevmeyen diyorsun illa sevmeyenin vardır bide kupon gelince niye aynısını demedin 14k geldi 5k gitti puahaKonuda ya beni sevmeyen yada kem gözlü birileriv var 1 dakika kala 7 sayı önde olan kupon yatıyor hshdhx
Adam yıl belirtmemiş en yüksek çekim ne deöişO 2025 mıydı 2024 degılmı
Amam amanDostlarla hasbihal
Ben yetisemedim o devire shdhhdKanka 150k bunun lakabını oldlar bilir 1xbetMetin'di şimdilerde jasminmetin ama zamanla eskiye döncek inşş
Nerde o eski dolandırıcılar metinim o poker turnuvalarında örgütlenenler gırtlak cekenler ah be özlendi wnwjbdhdİşssız kaldık bole olduk yakında tecavuz var
Benim bu ayi saymazsak ay basi 500k ye yakin giriş çıkış oluyor hesaplara ben saymayi bıraktım artık pauah@Erhan2121 dost senin tekte en yüksek çekim ne kadardı
2m de şöyle çıkartıp koy masaya
Sen yenisin ah eski ortamda olcaktın var ya sohbette dostlukta parada akıyorduBen yetisemedim o devire shdhhd