- 19,735
- 23,295
- 113
Sen bile bu algıyı yapamazsın düşün ben nasıl güvenilir bir adamimGece 12 den sonra barrıos evlencektı daha gelmez algısıı mı yapalım puahahah foruma vurgub ıcın gerı dondu gelmezzzz
Sen bile bu algıyı yapamazsın düşün ben nasıl güvenilir bir adamimGece 12 den sonra barrıos evlencektı daha gelmez algısıı mı yapalım puahahah foruma vurgub ıcın gerı dondu gelmezzzz
@Hakan170 getır su kumbarayı ne kadar kazandık bugunAçılan tüm konularda var her konuyu aynı anda nasil takip ediyor hayret ediyorum artık
Valla o nün takip etmesine ayri şaşıyorum milletin de kör olmasına ayrı şaşıyorum artik o yuzden ne rol aciyoruz artik nede takip ediyoruz bu isin cılkı cikti artikTakip bişey değilde hepsimde ödüllerin ona verilmesi sorun
Burda gece adem yıyolar reşatım kendıne guvenme sapsap ege nıcelerı bankaydıSen bile bu algıyı yapamazsın düşün ben nasıl güvenilir bir adamim
😏 5 hesap açıp hepsinden roll takip edelimValla o nün takip etmesine ayri şaşıyorum milletin de kör olmasına ayrı şaşıyorum artik o yuzden ne rol aciyoruz artik nede takip ediyoruz bu isin cılkı cikti artik
Ben konuşa konuşa yoruldum artık ne halleri varsa görsünler😏 5 hesap açıp hepsinden roll takip edelim
PuhhhhhahahaOlm harbi inanılmaz 8 farklı konuya yazıyor adam
GÜVENİLMEZSİN SEN REŞATSen bile bu algıyı yapamazsın düşün ben nasıl güvenilir bir adamim
Ya ben neden şaşırdım bunun için kafam basmadiOlm harbi inanılmaz 8 farklı konuya yazıyor adam
Maç bitti zaten3 2 oldu maç
La bitti zaten n'olacakMac 3 2 oldu la ne oluyor
7 uzatma vermiş daha 5 dakika varMaç bitti zaten
Onlar cakaldiBurda gece adem yıyolar reşatım kendıne guvenme sapsap ege nıcelerı bankaydı
Bişey olmaz daha7 uzatma vermiş daha 5 dakika var
@tahir1603 e öyle kolay beleş para yok göbeğinden işeyecekLa bitti zaten n'olacak
Dedim ya bu gümrük sonlarda atıyo aynısını ts ye den yaptıMac 3 2 oldu la ne oluyor