- 31,488
- 31,691
- 113
Sen ağlama senin yerine @Erhan2121 ağlatırım benbro yarın extra shot espressolu SERT içim zift gibi lattemi içerken bu yorumunu okuyarak ağlayacağım.
Sen ağlama senin yerine @Erhan2121 ağlatırım benbro yarın extra shot espressolu SERT içim zift gibi lattemi içerken bu yorumunu okuyarak ağlayacağım.
Olsun sen deme bana erhan bitti sen başladınBana da Ekrem diyorlardı zamanında ben alıştım sen de alışırsın dost.
Naber Ekrem hocanBana da Ekrem diyorlardı zamanında ben alıştım sen de alışırsın dost.
Kim ne kazanmış la zaten bu konu dışında kim ne kazansa bizi ilgilendirmez kiBu konu dışına çıkamıyon mu
o sırada erhan son 150 lirasıyla dedede max almaya calısıyorSen ağlama senin yerine @Erhan2121 ağlatırım ben
O xaman oda ağlamasın alır faln şimdi ben ağlarım ikinizin yerineo sırada erhan son 150 lirasıyla dedede max almaya calısıyor
tüm herşeyi nakit çekBİRİKİM YAPACAĞIM
İyidir dost Ekrem olarak hacca gittikten sonra bu hesabı açtım.Naber Ekrem hocan
1 liraya 250x attı gözler faltaşı gibi açıldı erhanınO xaman oda ağlamasın alır faln şimdi ben ağlarım ikinizin yerine
Kanka sen ismini niye losers diye değiştin D:Naber Ekrem hocan
Ben pragmatic oynamıyorum ki pauhao sırada erhan son 150 lirasıyla dedede max almaya calısıyor
En büyük losers benim çünküKanka sen ismini niye losers diye değiştin D:
O gün 49dan sonra 1 gol olmadı aq cebinden alıyorduk 5bini iyi yırttınO da yakın kaçtı da neyse. Şans yok şans
Atam koskoca zaferler kazanmış altta losers yazıyor fotoya tersKanka sen ismini niye losers diye değiştin D:
Keşke alsaydın aq değişen bişey yok cebimde yine para yokO gün 49dan sonra 1 gol olmadı aq cebinden alıyorduk 5bini iyi yırttın
Borcun bitmesi şerefine dağıtım gelir mi henri bienvenu dostUla harbi şaka maka, 2025 Kasım’da havale sorunu olduğundan beri
ne doğru dürüst bonus kovaladım ne de doğru dürüst para yatırıp oynadım.
Mutluyum aga; 260K borçtan 10K kaldı.
O da yarın ödeniyor.
Bırakamıyoruz ama çok azalttım.
Herkese nasip olsun, inşallah.