- 31,544
- 31,749
- 113
MX almıs 30kkashima napmış kieski kolpalardan o da muhattap olmak ıstemedıgım ıcın yoksay tusuna basmıştım aylar önce. mesajları gözükmüyo rahatim
MX almıs 30kkashima napmış kieski kolpalardan o da muhattap olmak ıstemedıgım ıcın yoksay tusuna basmıştım aylar önce. mesajları gözükmüyo rahatim
İnanıyosun yni bunaSma çocuklara bağış yapcakmış dağıtım yerine örnek davranış bide sevdiği kardeşine atcakmış forumdakiler işine baksın diyo
Harbimi çokta fifiSma çocuklara bağış yapcakmış dağıtım yerine örnek davranış bide sevdiği kardeşine atcakmış forumdakiler işine baksın diyo
büyük oynamış risk almış enteresan bu meblağları ben site olsam ödememMX almıs 30k
Sence 😏 @TestoHaylan06 yazsa inanırım sürekli paralı adamİnanıyosun yni buna
Uyuyorum dayanamicam 7 de iş varHarbimi çokta fifi
O kodlardan çıkanı 1 sene oynamayıp biriktirecem jojo vadeli hesap açacağım. Günlük 20 liradan aylık 600 eder sana yıllık 7200 Türk LirasıJojo günlük kod paylasiyor ya 20 spin o kodu alıp gatesi oynadım yoksa egt dışından slot oynamıyorum
@Erhan2121 western union king grande extra shot espresso alsın mı tavsiye eder mısınyarın 500 tl iddiaya mı atsam extra shot espresso mu alsam
silmiyolar mıO kodlardan çıkanı 1 sene oynamayıp biriktirecem jojo vadeli hesap açacağım. Günlük 20 liradan aylık 600 eder sana yıllık 7200 Türk Lirası
An itibariyle forumun %70i smali oldu bileSma çocuklara bağış yapcakmış
Biletçi üye ne demekAn itibariyle forumun %70i smali oldu bile
iyi geceler kingoBeyler hayırlı geceler sabah 7 de kalkıcaz bolşans hepinize
Turk parası deger kaybediyor dost 1 sene sonra 1 paket sigara 7200 olur aman diyim puahaO kodlardan çıkanı 1 sene oynamayıp biriktirecem jojo vadeli hesap açacağım. Günlük 20 liradan aylık 600 eder sana yıllık 7200 Türk Lirası
Önce ben dedimBeyler hayırlı geceler sabah 7 de kalkıcaz bolşans hepinize
iyi geceler bro bende kacıcam yavastan uyuyalımBeyler hayırlı geceler sabah 7 de kalkıcaz bolşans hepinize
10 numara içecek puaah@Erhan2121 western union king grande extra shot espresso alsın mı tavsiye eder mısın
Silmese ne olacak. 7200 tl bu enflasyon karşısında 1 sene sonra 10 tane simit parası eder anca.silmiyolar mı
Hangisi kazanmış olacaktı hala bisi anlamadım ben 4 luk mu 3 luk mu kazanicaktiTahir kuponu bozmasa kazanıyomuş aw