- 41,610
- 44,373
- 113
@TestoHaylan06 ben ne dedim bana kızgın atıyorsun kizgina tepkime olmuyor mümkün se gülücük atsana puaha
Çok az katılım oldu bilsem düzgün denerdim son parayı 12 orana attımOraya hiç bakmadım kimse katılmadı sanırım
ppdekı sydney sweeney olması lazım eğer ki gözlerim bozuk degılse milf hareketleri olmasa gideri var da eh iştesübliminali yedin
İşte ahlak İşte feraset İşte dürüstlük.Yeter be kardeşim iki muhabbete geliyoruz kumarda kumar sabahtan beri
Dağıtım gelir mi
Ya olm millet niye para kazanınca sedat peker moduna geçiyo 😀 yazma diyonda elim konuta gidiyo sürekli yazmamak için zor duruyorum son yoruma koptumUyu uyu yorma narin bedenini puaha
Helal broppdekı sydney sweeney olması lazım eğer ki gözlerim bozuk degılse milf hareketleri olmasa gideri var da eh işte
Ooooo Baybarsİşte ahlak İşte feraset İşte dürüstlük.
Oooo Sully dost nasılsın.Ooooo Baybars
Yazıklar olsun 1.70 oranı zor buluyoruz 12 oran nedirÇok az katılım oldu bilsem düzgün denerdim son parayı 12 orana attım
Yav yapma işte ciddiye alıyolar yeter daOooo Sully dost nasılsın.
Kimin parası var ki suan ben paraları adam göremiyorum pauahYa olm millet niye para kazanınca sedat peker moduna geçiyo 😀 yazma diyonda elim konuta gidiyo sürekli yazmamak için zor duruyorum son yoruma koptum
extrs shotlu sydney sweeney buppdekı sydney sweeney olması lazım eğer ki gözlerim bozuk degılse milf hareketleri olmasa gideri var da eh işte
Bu konu dışına çıkamıyon muKimin parası var ki suan ben paraları adam göremiyorum pauah
O da yakın kaçtı da neyse. Şans yok şansYazıklar olsun 1.70 oranı zor buluyoruz 12 oran nedir
bro yarın extra shot espressolu SERT içim zift gibi lattemi içerken bu yorumunu okuyarak ağlayacağım.Helal bro
Bana da Ekrem diyorlardı zamanında ben alıştım sen de alışırsın dost.Yav yapma işte ciddiye alıyolar yeter da