- 31,415
- 31,615
- 113
763tlnin üstünü 10k olarak dağıtmısıx öyle fakir olmusux fark varadam 1 sene önce de fakirmiş yine fakir arkadaş bi insan hiç mi değişmez
763tlnin üstünü 10k olarak dağıtmısıx öyle fakir olmusux fark varadam 1 sene önce de fakirmiş yine fakir arkadaş bi insan hiç mi değişmez
40k almış ama @LosersPauah ege kendi kendine tribe giren eski bir dolandırıcı idi puaha
Kupon böyle yapılır @Valenciennes koyduk parayı sonundaBol şans herkes bütçesine göre oynasın
zenginliğin temellerini beraber atacağız senle hic merak etme bro grande latte extra shot espresso763tlnin üstünü 10k olarak dağıtmısıx öyle fakir olmusux fark var
Shot Grande LATTE olmadan temel atmm bro Western unionzenginliğin temellerini beraber atacağız senle hic merak etme bro grande latte extra shot espresso
grande latte extra shot espresso brozenginliğin temellerini beraber atacağız senle hic merak etme bro grande latte extra shot espresso
YUMUŞAK İÇİMzenginliğin temellerini beraber atacağız senle hic merak etme bro grande latte extra shot espresso
Sende hoşgeldin aramıza pujhhagrande latte extra shot espresso bro
@TestoHaylan06 bunlar kafayı kırmıslar ne yazıyolar diyodur suan ıcınden puahahahaShot Grande LATTE olmadan temel atmm bro Western union
Losers konusundaki en anlamlı sözü söyleyen Gaddar yüce Hamolka yi özlem ve minnetle anıyorum.Kayboluyoruz bitiyoruz
Yeter be kardeşim iki muhabbete geliyoruz kumarda kumar sabahtan beriKupon böyle yapılır @Valenciennes koyduk parayı sonunda
Konudan ban yiyinve metn sana etiket attı diye olay çıkmıştı şimdi sen yaptın aynısını bak puhhhaÖzlendin kardeşim sende beni özledin anladım @TestoHaylan06
Bundan sonra sen benim ortagimsin ben ve sen birlikte yükselecez puaahSende hoşgeldin aramıza pujhha
Makinada ortamıza alalım puahahajaBundan sonra sen benim ortagimsin ben ve sen birlikte yükselecez puaah
Sen çik biz arkandan konuşmayız merak etme puahaFena uykum geldi herkes çıksa keşke bende çıksam
Adam yorumlarımı beğeniyo sürekli respect attıKonudan ban yiyinve metn sana etiket attı diye olay çıkmıştı şimdi sen yaptın aynısını bak puhhha