- 41,336
- 44,135
- 113
Aynı gün kaybeder o puaahyüklü vurdu kasa 800k
Aynı gün kaybeder o puaahyüklü vurdu kasa 800k
Makina altin dağıtıyordu patladım pauahNe oldu bizim 500 lirs yandı makina altın dağıtıyodu o da yalan oldu
benım mesajı kım reportladı acaba tahmin becerilerim iyidirAynı gün kaybeder o puaah
site 50 kyı gondermıyorkı nası dagıtcaz sence para gelse suan burda olurmymNe oldu bizim 500 lirs yandı makina altın dağıtıyodu o da yalan oldu
Metin uyuyorbenım mesajı kım reportladı acaba tahmin becerilerim iyidir
Koydum parayı 100e 160 alıyorum. 48 adım daha atarsam dağıtım gelirsite 50 kyı gondermıyorkı nası dagıtcaz sence para gelse suan burda olurmym
Hangisinibenım mesajı kım reportladı acaba tahmin becerilerim iyidir
burgerin kapıda yatarsite 50 kyı gondermıyorkı nası dagıtcaz sence para gelse suan burda olurmym
Haftalık kayıp nerede varMetin uyuyor
yaw metin reportlamıyor zaten kanka shellac daimon aktıfmı bakmadim durduk yere onlar da hızlı akan chatte şans eseri görmüş olamazlar. iceride problem var. ben tahmin ediyorum kim oldugunu zaten de. bilerek soruyorim. eski dolandırıcılardan kendısıMetin uyuyor
Yatırdıgın sitelerin hepsine bakHaftalık kayıp nerede var
Ne yazdın ki report etmileryaw metin reportlamıyor zaten kanka shellac daimon aktıfmı bakmadim durduk yere onlar da hızlı akan chatte şans eseri görmüş olamazlar. iceride problem var. ben tahmin ediyorum kim oldugunu zaten de. bilerek soruyorim. eski dolandırıcılardan kendısı
Vermiyolar belki unuttuğum vardır diyeYatırdıgın sitelerin hepsine bak
@tahir1603Tahir kuponu bozmasa kazanıyomuş aw
gecenin sözüNasrettin hoca damdan düşmüş ayağını kırmış. Komşular demiş hocam doktor çağıralım. Yok demiş o halimden anlamaz, bana damdan düşen birini bulun
Joker betyolu ikasVermiyolar belki unuttuğum vardır diye
kansızın mesajda dsk yazıodu ya onu reportlamıslar reportlucak bisi bulmuslar en sonNe yazdın ki report etmiler
Çoğu sitede yok artık ikas var betzula gibi kac sitede varHaftalık kayıp nerede var