- 11,349
- 13,417
- 113
Affetme boşverBiri benim bu tommyi sabah affettim daha tekrar kırmak istemiyorum
Affetme boşverBiri benim bu tommyi sabah affettim daha tekrar kırmak istemiyorum
Lazımsa vereyim agamSaliya kadar bana verebilirsin kardeşim. Beni kasa olarak dusuneblirsin
Lazım kardeşimLazımsa vereyim agam
Affettim bile sabhAffetme boşver
Orjinal 1.5 k - 5k arasıDükkana satarsan zarar edersin hastasını bulcan orjınl bişeyse
Dükkan 1.5 verirOrjinal 1.5 k - 5k arası
Tesbih için istediğim fiyat mesela 2 k kalkıp 1 verirse satmam zaten Facebook'ta falan bakcamDükkan 1.5 verir
Olsa yemınle atardım kanka sanaLazım kardeşim
Aga belki 10 kere paran varmi diye sordu adam bana varken de var dedim o da aynı şekil durumlar farklı yanjLazım kardeşim
Oda kargo falan uzun işTesbih için istediğim fiyat mesela 2 k kalkıp 1 verirse satmam zaten Facebook'ta falan bakcam
Sigara mıSigarası olmayan olan varsa 200 er pasliyim ama
ben ona atacağını 2 katı yapıp atıcaktım win win yani forum yararına her şey siz kumarcılar yararınaAga belki 10 kere paran varmi diye sordu adam bana varken de var dedim o da aynı şekil durumlar farklı yanj
Ne kadar verebilirsin acaba saliya kadar?Lazımsa vereyim agam
İşte ferasərtben ona atacağını 2 katı yapıp atıcaktım win win yani forum yararına her şey siz kumarcılar yararına
Yakınlarda dugun yok demı puhahajajNe kadar verebilirsin acaba saliya kadar?
Sali bizim bildiğimiz salı yarından sonra ise sana güvenirim açık çek ne istersen yazNe kadar verebilirsin acaba saliya kadar?
Yok param var ama elimde değil şu an salı elime gelecekYakınlarda dugun yok demı puhahajaj
Evet önümüzde ki takvimde yer alan ilk salı. Param var ama elimde değil. Salı gelecek akşam 5 e kadar. Şahıs değil devlet parasiSali bizim bildiğimiz salı yarından sonra ise sana güvenirim açık çek ne istersen yaz
Dm kullansanız kardesımEvet önümüzde ki takvimde yer alan ilk salı. Param var ama elimde değil. Salı gelecek akşam 5 e kadar. Şahıs değil devlet parasi