- 30,177
- 30,176
- 113
Niye kendini zor mu tutuyon bildirmemek içinDm kullansanız kardesım
Niye kendini zor mu tutuyon bildirmemek içinDm kullansanız kardesım
Yok bizim herseyomiz seffafDm kullansanız kardesım
Elım ayagım tıtrıyoooNiye kendini zor mu tutuyon bildirmemek için
Devlete güvenim senden de sonsuz maaş günü belliEvet önümüzde ki takvimde yer alan ilk salı. Param var ama elimde değil. Salı gelecek akşam 5 e kadar. Şahıs değil devlet parasi
Faizi kactanEvet önümüzde ki takvimde yer alan ilk salı. Param var ama elimde değil. Salı gelecek akşam 5 e kadar. Şahıs değil devlet parasi
5k çıkar mı kiDevlete güvenim senden de sonsuz maaş günü belliyaz miktar ve ibani aga
Bende ysrın ıs bası yapıyorumDevlete güvenim senden de sonsuz maaş günü belliyaz miktar ve ibani aga
Biz dostlarımıza faiz veremeyiz. Versek versek hediye veririzFaizi kactan![]()
Çıkar en azından Galatasaray maçına param olur yoksa kesin batarim ben5k çıkar mı ki
Tahirden eksiği bana yazarsin dost 5k AltindaBiz dostlarımıza faiz veremeyiz. Versek versek hediye veririz
6 ucluk atar kuponu gelır mıBiz dostlarımıza faiz veremeyiz. Versek versek hediye veririz
Eksikli bırakmayız biz kardeşim hwbdhssTahirden eksiği bana yazarsin dost 5k Altinda
Ben faiz alicaktim yaEksikli bırakmayız biz kardeşim hwbdhss
Eksik olma dostum teşekkür ederimTahirden eksiği bana yazarsin dost 5k Altinda
Şerefli tetikçi.Biz dostlarımıza faiz veremeyiz. Versek versek hediye veririz
Sende su konuda 2 kısıye rol salda namın yurusunTahirden eksiği bana yazarsin dost 5k Altinda
Niye bu konudaSende su konuda 2 kısıye rol salda namın yurusun
Gördük gördük ailecek oturduk izliyoruzSamimiyette benim ve Tahir gibi olunuz. Gördünüz hepimizin içinde alışveriş yaptık
Yatırıma ek konusundamı yapsjnNiye bu konuda