- 16,329
- 6,118
- 113
😂😂😂😂Gunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası
😂😂😂😂Gunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası
biz burada 1 selama 30 selam yazan adamlar gördük metinim internet bankacılığı bakiyesinde çok rakam var diyeeeeGunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası
Çok daraldı çokPuahjhdfsa ben dm den sana yanlıyorum sen konuda yanlıyon çember daraldı bu şekilde ilerleyemeyiz salihim gdfkgkdf
Kıme sınyal atmısım son 5 dakıkada yalancı herıd3 kere sinyal atmayı Biliyon ama otoban mı burası
namluyu birbirimize doğrultmaya başladıkÇok daraldı çok
Ulan yine mantıklı konuştu noldu bunaGunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası
Offff ınsallah aklıma gelen sey degıldıeÇok daraldı çok
@GOKAYBET ban yedin konuda sohbet eden aktif üye kalmadı ah benim dağıtımcı üyemKıme sınyal atmısım son 5 dakıkada yalancı herıd
Varlığın yeterKıme sınyal atmısım son 5 dakıkada yalancı herıd
aklında mıyım hala ahmetçanUlan yine mantıklı konuştu noldu buna
NapcanTesbihçi varmı burda bilen? ( gevşek cevaplar istemiyorum )
500tl lazım çekim yapcam@tahir1603 acıl ulas
gevşek cevaplar istemiyorum yazısını okuduktan sonra, yazıp silen arkadaşlarımız siz de hoş geldiniz aramızaTesbihçi varmı burda bilen? ( gevşek cevaplar istemiyorum )
Para kazancak parasıyla spknsor etkınlıgı vsr500tl lazım çekim yapcam
Nereye nasıl satılır tesbih dükkana mı uygulamamı instagram canlı yayın mı o tarz bilgi edinicemNapcan
Biri benim bu tommyi sabah affettim daha tekrar kırmak istemiyorumgevşek cevaplar istemiyorum yazısını okuduktan sonra, yazıp silen arkadaşlarımız siz de hoş geldiniz aramıza
Donum seher yıldızı aldı bile hwhddhTahir'im bu galatasaray en son senin seher yıldızınıda alacak haberin olsun
Dükkana satarsan zarar edersin hastasını bulcan orjınl bişeyseNereye nasıl satılır tesbih dükkana mı uygulamamı instagram canlı yayın mı o tarz bilgi edinicem