- 14,653
- 13,034
- 113
Sor bana kanka Sıkıntı yok tümbet yönetim kurulundayım.Oglm adam cevrm yapıp cekti ya bizde son 15k kaldı cevrim onu sorcm duzgun, giderse sakın dagıtım konuma begeni atma sana cıksada odul yok😃😃
Sor bana kanka Sıkıntı yok tümbet yönetim kurulundayım.Oglm adam cevrm yapıp cekti ya bizde son 15k kaldı cevrim onu sorcm duzgun, giderse sakın dagıtım konuma begeni atma sana cıksada odul yok😃😃
Mac güzel enisi maci izliyelimyazmaya devam ediyor bro elim ayağım titriyor bro
Bencede sen had gitMac güzel enisi maci izliyelim
Listeni gördüm kanim dondu metin hesabını mi caldi ne yaptı la puaha@AllanSaintMaximin yetiş yiğidim
Vermedi 2 direk 3 karşı karşıya kaciyo paso aramam umarım bunlarıP6 beklemede kesin olur bu maçta
Başak atar 10dk içinde tebrikler tahirMac güzel enisi maci izliyelim
Bana kalırsa ben nedense 2-2 düşünüyırum halaVermedi 2 direk 3 karşı karşıya kaciyo paso aramam umarım bunları
3-1 la 3-1Bana kalırsa ben nedense 2-2 düşünüyırum hala
Yok son tahlilde bana destek atanlar kanka metin hariç tabi onun öyle huyları yokListeni gördüm kanim dondu metin hesabını mi caldi ne yaptı la puaha
Amma ağladın be kardeşim tamam gelcek kuponun anladık ne totemmişVermedi 2 direk 3 karşı karşıya kaciyo paso aramam umarım bunları
Knka o adam çekim yaptı ya ondan ozeldn sorucktm bir kac soru ama burdaki yamyamlar keni gibi sandı benide sorun yok 😊Sor bana kanka Sıkıntı yok tümbet yönetim kurulundayım.
Erhan görmesin hadi ben beraberlik skoru veriyorum erhan üzülmesşn diye3-1 la 3-1
Maç bomba gibi gol olmazsa mucize olurBana kalırsa ben nedense 2-2 düşünüyırum hala
Ya daha dakka 54 bunu 75 den sonra düşünürsün bekle bakalımMaç bomba gibi gol olmazsa mucize olur
Çoğul konusma bir daha yamyamlar diye destek var orda ona sor kardeşimKnka o adam çekim yaptı ya ondan ozeldn sorucktm bir kac soru ama burdaki yamyamlar keni gibi sandı benide sorun yok 😊
Başaksehır sansı olsa 3 1 di şimdi 10 dk daMaç bomba gibi gol olmazsa mucize olur
Gelmeden gelmiyor 2 tane daha kaçtı yok böyle bisi hshddAmma ağladın be kardeşim tamam gelcek kuponun anladık ne totemmiş
3-1Erhan görmesin hadi ben beraberlik skoru veriyorum erhan üzülmesşn diye
La bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlakaYok son tahlilde bana destek atanlar kanka metin hariç tabi onun öyle huyları yok