- 57,155
- 31,744
- 113
Haklı bi isyan meto raporlayalım arkadaşıEn yakın benim olmam lazım dalga mı geçiyorsınuz la 250 demiş adam 250 bin falan dememiş ben 125 bin demişim 250tl mi kazndon da peri bacaları kazanıyor
Haklı bi isyan meto raporlayalım arkadaşıEn yakın benim olmam lazım dalga mı geçiyorsınuz la 250 demiş adam 250 bin falan dememiş ben 125 bin demişim 250tl mi kazndon da peri bacaları kazanıyor
Kuyumcu mu soydun beraber roll takip ediyoduk geçen çok büyük kaybettin şimdi büyük kazandın nasıl oldu bu işÇekimden sonra dm yanar brom
250 TL çekim mi var artıkEn yakın benim olmam lazım dalga mı geçiyorsınuz la 250 demiş adam 250 bin falan dememiş ben 125 bin demişim 250tl mi kazndon da peri bacaları kazanıyor
Artık değilse bile k dedm der @sseyhan gelSeyhan 250 TL mi dedin adam itiraz ediyor bak
250K paran var fakir fakir düşünecek değilsin herhalde puahajaBak hiç böyle dusunmemistim
Kripto trx çekmiş adam 100tl bile var ğuajahaja250 TL çekim mi var artık
200 k dediği 200tl dir😂😂Vur kırbacı yiğidim
İnanırım ben saflık var biraz hwhshsEski imiş ss
Puajajjaİnanırım ben saflık var biraz hwhshs
Kardeşim o zaman giç germe konuyu 500 seyhana 500 losers a at konu kapansınBak hiç böyle dusunmemistim
Onun itirazı. Kayseri de sucuk ekmek yiyene kadarSeyhan 250 TL mi dedin adam itiraz ediyor bak
AynenKardeşim o zaman giç germe konuyu 500 seyhana 500 losers a at konu kapansın
Hahaha Kadir abi beni nasıl tanımış nasıl o bile yok eski ss 😂200 k dediği 200tl dir😂😂
@Losers kaptın bro sivri zekanla tebriklerKardeşim o zaman giç germe konuyu 500 seyhana 500 losers a at konu kapansın
02 ç Kayseri ye 150 TL basıp 250 mi alsın mantıksız gaysriliKripto trx çekmiş adam 100tl bile var ğuajahaja
O kadar da değilNeyse uzatmayın şimdi biri bildirr adminde cidden kavga ediyoruz swnar ğuajaja