- 11,348
- 13,416
- 113
o adam bana her 2 güne bir düzenli yazıyor para istemek için tanımam etmem en son ben ondan isteyip dolandırcamŞu düştüğü duruma bak
Allah akıl fikir versin
o adam bana her 2 güne bir düzenli yazıyor para istemek için tanımam etmem en son ben ondan isteyip dolandırcamŞu düştüğü duruma bak
Allah akıl fikir versin
paylaşan arkadaşta beyinde pıhtılaşma var galiba yahu 300 lira için adam ifşa edilir mi 3 5 bin olsa anlayacamŞu düştüğü duruma bak
Allah akıl fikir versin
Tamamda 100 lirayı napıcak sitelerede atılmıyorŞu düştüğü duruma bak
Allah akıl fikir versin
1 kişiden istediğini nereden biliyonTamamda 100 lirayı napıcak sitelerede atılmıyor
Adam sırf bu şahsı tanıyın diye paylasmistir tek kelime etmemiş zaten rezil insanları ifşa etmiş o kadarpaylaşan arkadaşta beyinde pıhtılaşma var galiba yahu 300 lira için adam ifşa edilir mi 3 5 bin olsa anlayacam
adam her konuda para muhabbeti yapıyor sence güvenilir bi adama benzıyor muAdam sırf bu şahsı tanıyın diye paylasmistir tek kelime etmemiş zaten rezil insanları ifşa etmiş o kadar
Hakan bu forumda en cok odul alan kisi dun aynı konuda jojo hesabim yok dedi forumda aklı selim adam olsa o şahsa para atarmi sence forumun 1 numaralı veryemeziadam her konuda para muhabbeti yapıyor sence güvenilir bi adama benzıyor mu
kanuni geçen kashima aracılıgıyla 5-10 bin dagıttı , sonra parayı kaybetti , kahsimaya yazdı , dagıtan arkadaşlara tek tek yaz parayı geri topla bana at dediadam her konuda para muhabbeti yapıyor sence güvenilir bi adama benzıyor mu
ben bisey yapmadım bro daha yeni uyandm ne makinası bazıları yüzünden arada bizde kaynıyoruz
bu işler böyledir gözden çıkarmadığın parayı dağıtmıcankanuni geçen kashima aracılıgıyla 5-10 bin dagıttı , sonra parayı kaybetti , kahsimaya yazdı , dagıtan arkadaşlara tek tek yaz parayı geri topla bana at dedisonra 3 gün bannlandı geri geldi
@Valenciennes kaç gün ban yedi konudan hala klkmdı banı
Reis siz iyi misiniiz cidden ? Kimle münakaşa ettim ben şimdi saçma sapan bana yükleniyosunuz sürekli
Yönetiminin sucu diyorsun farkindasin demiReis siz iyi misiniiz cidden ? Kimle münakaşa ettim ben şimdi saçma sapan bana yükleniyosunuz sürekli
Münakaşa dediği bu mu?Yönetiminin sucu diyorsun farkindasin demi
yaw kanka ne 45 lirası başıma bela oldun puuauaahahahssende hala 45 liramı verecen![]()
Banı görünmüyor reis.. 🧐@Valenciennes kaç gün ban yedi konudan hala klkmdı banı