Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,399
14,436
113
Siz Reisin param yok dediğine ne bakıyorsunuz bir bakmışsınız şu saatte slotlara fısırt fısırt yapan adam konusu açmış heee dikkat
Kaynatmaaaaaa yok ulan yok olsa forum günlerdir böyle sessiz kalırmıydı 😂
Bende para olsa hayatta şu mat ile jojoya girip kod almam ayar oluyorum bu sitelere mecburum diye girdim

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Dayanamıyorum ben gidiyorum enjoybete Tahir affet sebebin bu beni aşırı tahrik etti 😆
Hadi git gel sabahtandır tomahawk +5 mp rec düşürdüm yanına +8 totemic spear almam lazım farm için para bulamıyorum farma destek yaşasın karus warriorlar GRSDGDF

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,399
14,436
113
22k paran var ve ne istiyon cukkalasana dost yine 300-400 arıcaz her zaman ki gibi aynı filmi izleyip duruyoruz tahirim yapma be
O 22 ki hesapta iken 22 ₺ kadar değersiz olmadığı zamanda 200₺ 50 k kadar değerli olur biz kumarcılara

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,399
14,436
113
Bilmez miyim dost bilmez miyim 20k 30k tek maça vururken sabahında sigara parası arıyoruz
Aynısını geçen yaşadım akşam para vurdum sabah bakkala gittim öğrencilere 100 tane poğaça meyve suyu dağıt abi diye parasını verdim , ertesi güne 2 paket sigara yazdırdım adamda mal mal yüzüme bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...