Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Abi paramın olmadığına dair neye yemin ediyim neden inanmıyorsunuz nasıl bir etki verdim size ulan yok yok fakirim ben bitiğim ulan nasıl kendimi zengin göstermişim foruma 😆
Lan yok paran var demiyorum hani 300-500 kalsın yarın kupon yaparım dicek adam değilsin slotta ya herro ya merro ya direkt denersin anlamında dedim yoksa zengin adamın burda ne işi var dknd

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,501
1,491
113
Lan yok paran var demiyorum hani 300-500 kalsın yarın kupon yaparım dicek adam değilsin slotta ya herro ya merro ya direkt denersin anlamında dedim yoksa zengin adamın burda ne işi var dknd
Ben neciyim kral zengin değil miyim ben? Gönlümüz zengin.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,396
14,433
113
Ha o doğru tahirden haber bekliyorum enjoya çakıp 50 betten 8-10 spin atıp yatacam hesapta para ne zaman durmuş şimdi dursun 😂

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,396
14,433
113
Senin hiç paran yokken bile 8 10k paran gibidir diye düşünüyoruzzz
Yok ağam yok leptop ilanladım iki tane 2 yıldır duruyolardı normalde tövbe öyle satma huyum yoktur durumun ne kadar kritik olduğunu sen düşün 2.500 den koydum 5 k için.. onada yazan yok

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,501
1,491
113
Siz Reisin param yok dediğine ne bakıyorsunuz bir bakmışsınız şu saatte slotlara fısırt fısırt yapan adam konusu açmış heee dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...