- 2,501
- 1,491
- 113
Slotlara fısı fısı yapan adam dardaAbi paramın olmadığına dair neye yemin ediyim neden inanmıyorsunuz nasıl bir etki verdim size ulan yok yok fakirim ben bitiğim ulan nasıl kendimi zengin göstermişim foruma 😆
Slotlara fısı fısı yapan adam dardaAbi paramın olmadığına dair neye yemin ediyim neden inanmıyorsunuz nasıl bir etki verdim size ulan yok yok fakirim ben bitiğim ulan nasıl kendimi zengin göstermişim foruma 😆
Meroedo bu etikete karşılık ilk mesajını yazacak mı bakalım 🤣
Yok dümdüz site alışmışımNeden Enjoy. Promosyon mu var
Lan yok paran var demiyorum hani 300-500 kalsın yarın kupon yaparım dicek adam değilsin slotta ya herro ya merro ya direkt denersin anlamında dedim yoksa zengin adamın burda ne işi var dkndAbi paramın olmadığına dair neye yemin ediyim neden inanmıyorsunuz nasıl bir etki verdim size ulan yok yok fakirim ben bitiğim ulan nasıl kendimi zengin göstermişim foruma 😆
Yemin etmiş sanırım yazmaz gibi hhshMeroedo bu etikete karşılık ilk mesajını yazacak mı bakalım 🤣
Ben neciyim kral zengin değil miyim ben? Gönlümüz zengin.Lan yok paran var demiyorum hani 300-500 kalsın yarın kupon yaparım dicek adam değilsin slotta ya herro ya merro ya direkt denersin anlamında dedim yoksa zengin adamın burda ne işi var dknd
Ha o doğru tahirden haber bekliyorum enjoya çakıp 50 betten 8-10 spin atıp yatacam hesapta para ne zaman durmuş şimdi dursun 😂Lan yok paran var demiyorum hani 300-500 kalsın yarın kupon yaparım dicek adam değilsin slotta ya herro ya merro ya direkt denersin anlamında dedim yoksa zengin adamın burda ne işi var dknd
Senin hiç paran yokken bile 8 10k paran var gibidir diye düşünüyoruzzzAbi paramın olmadığına dair neye yemin ediyim neden inanmıyorsunuz nasıl bir etki verdim size ulan yok yok fakirim ben bitiğim ulan nasıl kendimi zengin göstermişim foruma 😆
Kanka seni tanımıyorum bu konunun 'anal'isti @Metings1905Ben neciyim kral zengin değil miyim ben? Gönlümüz zengin.
O da beni tanımaz, ben isimsiz kahraman.Kanka seni tanımıyorum bu konunun 'anal'isti @Metings1905
Hayalet üye xdfYemin etmiş sanırım yazmaz gibi hhsh
Yok ağam yok leptop ilanladım iki tane 2 yıldır duruyolardı normalde tövbe öyle satma huyum yoktur durumun ne kadar kritik olduğunu sen düşün 2.500 den koydum 5 k için.. onada yazan yokSenin hiç paran yokken bile 8 10k paran gibidir diye düşünüyoruzzz
Tahiri bekleme @tahir1603 kara delik gibi 100 tl de 10000 tl de onun için aynı zaman diliminde hep kayıp ekjajd ne para olursa içine çekiyo skdjkdHa o doğru tahirden haber bekliyorum enjoya çakıp 50 betten 8-10 spin atıp yatacam hesapta para ne zaman durmuş şimdi dursun 😂
Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştirO da beni tanımaz, ben isimsiz kahraman.
Ses yok zaten yine ruhlar alemine doğru gezmeye çıktı sanırım 😆Tahiri bekleme @tahir1603 kara delik gibi 100 tl de 10000 tl de onun için aynı zaman diliminde hep kayıp ekjajd ne para olursa içine çekiyo skdjkd
Vur golden egg rahat uyursun bi bakmışsın konu açmışsın survivor ödül oyunu seversin sen sjsndjndSes yok zaten yine ruhlar alemine doğru gezmeye çıktı sanırım 😆
Ruhlar aleminden ferruh, ruhlar aleminden ferruh, hadi gel! Seni bekliyoruz.Ses yok zaten yine ruhlar alemine doğru gezmeye çıktı sanırım 😆
Dayanamıyorum ben gidiyorum enjoybete Tahir affet sebebin bu beni aşırı tahrik etti 😆Vur golden egg rahat uyursun bi bakmışsın konu açmışsın survivor ödül oyunu seversin sen sjsndjnd