- 40,071
- 42,589
- 113
Aynen bende o yuzden ış atıyorum suan bugünlerde bana destek olmamış adama kazancım olduğu zaman odul atmamak içinFazla cömertlik enayiliktir bunu gördüm
Geçen sene yaptıkta noldu
Sende böyle yap al gülüm ver gülüm en güzeli
Aynen bende o yuzden ış atıyorum suan bugünlerde bana destek olmamış adama kazancım olduğu zaman odul atmamak içinFazla cömertlik enayiliktir bunu gördüm
Geçen sene yaptıkta noldu
Sende böyle yap al gülüm ver gülüm en güzeli
DüzeltmeEn güzeli. Akşam 0 dım peş peşe 2 kişi attı. Sonra baktım ikisi de batmış. Şimdi sıra bende
Koddan gelen 34 tl basıldı zınk
Uzun vadeli kupon mu yaptınAynı 10 yıldır eyvallah kanka sagolasin yarın bjk 2.5 üst olursa sendeyim
Hahaha kahin misin kardeşim 18₺ 😆Koddan gelen 34 tl basıldı zınk
Tebrikler. Sen çekimi ver ben 4.5 çanta kapıp geliyorum
Yok özel oran vardı 3-4 gun öncedenUzun vadeli kupon mu yaptın
Sen az mı 300-500 tl lerden 100k lara çıktın bu minik bir adımdı şimdi direkt trx olarak enjoybete atıyorsun ve golden egg çift sarılıHahaha kahin misin kardeşim 18₺ 😆
Çekim veremiyorum 1k olması lazım yarın maç yaparım dursun yatıyordum zaten bakayım dedim oda gol attıTebrikler. Sen çekimi ver ben 4.5 çanta kapıp geliyorum
Bu bjk yi sabahtandır dillendire dillendire kurutacan alt bitecek en son burada nazar var, nazar ne amk sauron var tek gözYok özel oran vardı 3-4 gun önceden
Burdan yürürsün sen kanka
Kanıma girme durduk yere ben uyuyorum 😆Sen az mı 300-500 tl lerden 100k lara çıktın bu minik bir adımdı şimdi direkt trx olarak enjoybete atıyorsun ve golden egg çift sarılı
Kripto ile siteden siteye çekim oluyor orda hızlı ödüyorÇekim veremiyorum 1k olması lazım yarın maç yaparım dursun yatıyordum zaten bakayım dedim oda gol attı
Olmazsa da olmaz öllüm yok hshshsBu bjk yi sabahtandır dillendire dillendire kurutacan alt bitecek en son burada nazar var nazar ne amk sauron var tek göz
Bugün holigana öglen 5 k atıcaktım özelleri fena değildi bugün ki 8500 lira dağıtmış acil bi işim çıktı o ara yatıramadım aqYok özel oran vardı 3-4 gun önceden
Dursunda yarın Maç bakarım tahirim min çekim 1 k imiş havaleBurdan yürürsün sen kanka
Bol ŞanslarAynı 10 yıldır eyvallah kanka sagolasin yarın bjk 2.5 üst olursa sendeyim
Yıllardır bu milleti uyuttular sen uyuma, golden egg enjoy bey uff akacak diyorumKanıma girme durduk yere ben uyuyorum 😆
İradeye bak. Para orda dururken yatcak uyucakDursunda yarın Maç bakarım tahirim min çekim 1 k imiş havale