- 23,850
- 14,605
- 113
Neyse ben gittim sabah görüşürüz herkese iyi geceler
İyi geceler dostNeyse ben gittim sabah görüşürüz herkese iyi geceler
İyi geceler dostİyi geceler losers Allah'a emanet olun
Yav ne uyuyon hemen daha karpuz kesecektikİyi geceler losers Allah'a emanet olun
Yeter la 4-5 saattir konudayım günlük doz çoktan doldu yarın akşama kadar uğramam daha 😆Yav ne uyuyon hemen daha karpuz kesecektik
Yeminle sohoda 1k kaybettim 200 kayıp bonusu ile 2k yapıp çektim ordan devamkeNe ara o parayi buldun demin konuda en fakir benim diyordun puhaa
Şaka şaka, iyi geceler.Yeter la 4-5 saattir konudayım günlük doz çoktan doldu yarın akşama kadar uğramam daha 😆
Kimse yokken zink gelirmi peki pauahYeminle sohoda 1k kaybettim 200 kayıp bonusu ile 2k yapıp çektim ordan devamke
Daktır strange iş başındaYeminle sohoda 1k kaybettim 200 kayıp bonusu ile 2k yapıp çektim ordan devamke
Yarin 6 saat durursun rekoru gelistirirsin pauahYeter la 4-5 saattir konudayım günlük doz çoktan doldu yarın akşama kadar uğramam daha 😆
Yasal İddaa da para anında düşer hesaba normalde nasıl iptal oluyorDostlar yasal iddaada bakiyem var çekim yapıcam çekim talebi sürekli iptal oluyor normalde anlık düşerdi bi problem mi var anlamadım
Sikinti vardır belliki arada dene olur yasaldan ne olacak başkaDostlar yasal iddaada bakiyem var çekim yapıcam çekim talebi sürekli iptal oluyor normalde anlık düşerdi bi problem mi var anlamadım
Yasal İddaa şikayet konusu da görür mü acaba bu gözler diye merak etmiyor değilim 😆😆Sikinti vardır belliki arada dene olur yasaldan ne olacak başka
Ben gördüm vallahaYasal İddaa şikayet konusu da görür mü acaba bu gözler diye merak etmiyor değilim 😆😆
Allah Allah ashshshshshsh. Şaşırtıcı.Ben gördüm vallaha
Ulan 1 2 saat önce bir konuda bir kavga çıktı, adam 50 K vurmuş dağıtımın diye 3 kişiye 100 lira dağıtmış.Ben gördüm vallaha