- 23,769
- 14,502
- 113
1.46 da 10 sayı çıkar mı
Cikar56 saniyede 3 çıkar mı
Çıkar56 saniyede 3 çıkar mı
Sponsor sağlam olsa aff linkinden üye olmuşsun siteyi konuşturmaz sana ödemeyi yapar siteyle ilişiğini keserdi işte makina Allah aşkına kanka sabaha kadar siteye yazsınlar site dediğim dedik diyorsa sponsorda etkisiz kalıyorsa bir cacık olmaz onlardan.yok daha once ısımı gordu bu arkadaşlar da bu sefer sitenin sponsor oldugu diger 2 grupla da iletişime geçildi adamlar yine de o baskıya rağmen ödeme yapmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 931872
Çıkar37 saniyede 1 çıkar mı
Bana da ayniisi oldu bugün jojo ilk kez 600 lira ödedi litvanya ligine 2 ceyrek 47.5 ust dedim barem 56 lara çıkmıştı tam 47 de bitti gecmis olsunDjdkksls çıkmadı son 2 hücum boş geçti köpekler 1 sayıdan battı
Bilerek yapıyolar ya başka açıklaması yok. Barem 3 4 üstünde veya altında bitse anlarım. Hep mi tam baremde kalırBana da ayniisi oldu bugün jojo ilk kez 600 lira ödedi litvanya ligine 2 ceyrek 47.5 ust dedim barem 56 lara çıkmıştı tam 47 de bitti gecmis olsun
Eyvallah dostumTebrikler @DoktorX
Basketinde bole kotu bir tarafı var ben ceyrek geldi diye bakmıyorum ondan sonra bakıyorum maci alta çevirmişler bir anda phahaBilerek yapıyolar ya başka açıklaması yok. Barem 3 4 üstünde veya altında bitse anlarım. Hep mi tam baremde kalır
Kazanc iyidir ins puaahEyvallah dostum
Normalde oynamamaya çalışıyorum da gözüme çarptı bu maç. 3dk da 6 sayı çıkıyo. Sonra 2.5 dk da 17 atıyolar. Son 2 hücum 1 sayı çıkmıyo. DelirecemBasketinde bole kotu bir tarafı var ben ceyrek geldi diye bakmıyorum ondan sonra bakıyorum maci alta çevirmişler bir anda phaha
Yazdığım rakamKazanc iyidir ins puaah
Ne ara o parayi buldun demin konuda en fakir benim diyordun puhaaYazdığım rakam
Birde Olancho iy 1.5 üst vurdum o da çok bankoydu geldi