- 8,182
- 8,005
- 113
TmmBundan sonra sikkeme görünce dırek oynicam
TmmBundan sonra sikkeme görünce dırek oynicam
Ee bende diyorum neden kazanamiyorum pauahSen bildiğini zanneden bilmeyenlerdensin aga
Bitmez ki o para200₺ ödül geldi gizli siponsor
Durumlar o kadar mı kötü 😔200₺ ödül geldi gizli siponsor
Lillard booker knueppel finaldeEe bende diyorum neden kazanamiyorum pauah
Haydaa şuan forumda en fakir benimdirDurumlar o kadar mı kötü 😔
Ben seni zengin tayfadan sanıyordum
Lilard bu sene hiç maci yoktu ben demiştim saglam bir lilard olsa 1 olurdu diye hadi bakalim knueppel 1 olur insLillard booker knueppel finalde
Slotlara fısıldayan adamın dramıHaydaa şuan forumda en fakir benimdir
Benden sonradır oHaydaa şuan forumda en fakir benimdir
Dramlık birşey yok , her halimize şükür milyon olsa bugün olmasa yarın gidecek bunun bilincindeyimSlotlara fısıldayan adamın dramı
Yok be doktor sen yine ufak defek al ver yapıyorsun ben 1 haftadır sadece JoJo mat bet günde bir kere kod alıp çıkıyorum herhangi bir sitede para yatır butonuna bile basmadim 😆Benden sonradır o
Olmadı knueppel görüşürüz yattım benLilard bu sene hiç maci yoktu ben demiştim saglam bir lilard olsa 1 olurdu diye hadi bakalim knueppel 1 olur ins
Biliyorum dost para birgun var bir yok kumarcinin hali bu. Hepimiz aynı durumdayız. Benimkisi laf işte. Maksat iki kelam olsun etkileşim artsın.Dramlık birşey yok , her halimize şükür milyon olsa bugün olmasa yarın gidecek bunun bilincindeyim
Noldu sıfırlandınmı tahirimOlmadı knueppel görüşürüz yattım ben![]()
Gecmis olsun dost görüşürüzOlmadı knueppel görüşürüz yattım ben![]()
Sıkıntı yok hoca efendi seni severim alınmam küfürsüz her diyaloğa sonuna kadar açığım 🙏Biliyorum dost para birgun var bir yok kumarcinin hali bu. Hepimiz aynı durumdayız. Benimkisi laf işte. Maksat iki kelam olsun etkileşim artsın.
Petrol açıktırinşallah market kapanmamıştır canım inanılmaz cips istedi
Bizde derdimiz var zannediyoruz Allah başka dert vermesin 😆inşallah market kapanmamıştır canım inanılmaz cips istedi
Yok be aga 3 luk yarışmasina oynadım yattı koymazNoldu sıfırlandınmı tahirim