- 13,377
- 14,421
- 113
Dursaydık şimdi 1 yıl yetecek paramız vardı durmayı beceremedim isyan bayrağı çektik 😂Kral sen de bir kazanınca damperi devirir gibi kazanıyorsun ha, gözümüz yok afiyet olsun.
Dursaydık şimdi 1 yıl yetecek paramız vardı durmayı beceremedim isyan bayrağı çektik 😂Kral sen de bir kazanınca damperi devirir gibi kazanıyorsun ha, gözümüz yok afiyet olsun.
Sen haklıydın bu arada oradaBugün bi ton küfür hakaret yedim konu dışı okonuşma dedim diye karşılığı mesajların silinmesi oldu kime neye yasak anlamıyorum
Ben diyorum insanlarla az muhattap ol, çok göz kaş çattırma, zaten kaşına gözüne bin tane adam ölür, ammmman dikkat.Dursaydık şimdi 1 yıl yetecek paramız vardı durmayı beceremedim isyan bayrağı çektik 😂
@Erhan2121 ne diyo bu 😂Ben diyorum insanlarla az muhattap ol, çok göz kaş çattırma, zaten kaşına gözüne bin tane adam ölür, ammmman dikkat.
Nazara geliyorsun diyor puaah@Erhan2121 ne diyo bu 😂
He la valla öyle oldu sana dedim sanırım adamın teki para istedi vermedim inşallah bidaha kazanamazsın hepsini kaybedersin dedi o günden sonra sıfırlandım büyücü mage miydi neydi a.😂Nazara geliyorsun diyor puaah
Tanımadığın adamlarlan diyaloga girme diyorum sana defalarcaBugün bi ton küfür hakaret yedim konu dışı okonuşma dedim diye karşılığı mesajların silinmesi oldu kime neye yasak anlamıyorum
Taklaya gelme TestoTaklaHaylan06 reisHe la valla öyle oldu sana dedim sanırım adamın teki para istedi vermedim inşallah bidaha kazanamazsın hepsini kaybedersin dedi o günden sonra sıfırlandım büyücü mage miydi neydi a.😂
Hayır duasina çok ihtiyaç var dost pauahBu mesajı beğenen ilk 5 kişiye hayır duası yapacağım.
Bunu daha önce desen dikkate alırdım kafam yerde yürüyorum 😂Taklaya gelme TestoTaklaHaylan06 reis
Vallaha ben de taklaya geldim şu sıralar merak etme aynı kaderi paylaşıyoruz 😆😆Bunu daha önce desen dikkate alırdım kafam yerde yürüyorum 😂
Ya aslında 150k kazanıyorsun ve o kazancı paylaşıyorsun konunda herkese ulasamiyorsun adam o ara 0 ken gözü kalıyor ardından o para da sana nasip olmuyor ben yuksek tutar kazançların paylaşılmasına karşıyım ben 10k lik kupon bile yaptığım zaman ekrani kırpıp paylaşıyorum kimse bilmesin diyeHe la valla öyle oldu sana dedim sanırım adamın teki para istedi vermedim inşallah bidaha kazanamazsın hepsini kaybedersin dedi o günden sonra sıfırlandım büyücü mage miydi neydi a.😂
Hakkımızda hayırlısıHayır duasina çok ihtiyaç var dost pauah
Bonus arıyorum konuda eleman kazandığı paranın sslerinş atıyo birilerini etiketliyo bende bildirdim admine tek suçum buTanımadığın adamlarlan diyaloga girme diyorum sana defalarca
Amin ramazan da geliyor hayırlara vesile olur ins dostHakkımızda hayırlısı
Boş yapma@TommyEgan bana paran geçmedi hatirladigim kadarıyla tahminen ne zaman geçer
Alırım paradan daha değerli kaybedilmez en azındanBu mesajı beğenen ilk 5 kişiye hayır duası yapacağım.
Kavga edelim mi al gardınıBoş yapma