- 16,010
- 14,718
- 113
Yok yav ne dalgası içimden o geciyo savaşçı çocukDalga mi geçiyorsun dost adam daha çaylak o adami sence 1 yaparlarmi
Yok yav ne dalgası içimden o geciyo savaşçı çocukDalga mi geçiyorsun dost adam daha çaylak o adami sence 1 yaparlarmi
Lilard vardi da bu sene sakat ti adam ritmi yok diye onu es geçtim saglam bir lilard olsa açık ara kazanır derdim nba aslında show ligi o yuzden adamin daha ilk senesinde onu 1 yapmazlar bak diyorum snaaYok yav ne dalgası içimden o geciyo savaşçı çocuk
Lillard ilk turu bile geçemez ben içimden geçeni oyniyim kankaLilard vardi da bu sene sakat ti adam ritmi yok diye onu es geçtim saglam bir lilard olsa açık ara kazanır derdim nba aslında show ligi o yuzden adamin daha ilk senesinde onu 1 yapmazlar bak diyorum snaa
Soktuktan sonra 3 lugu kım yapmıcak laLilard vardi da bu sene sakat ti adam ritmi yok diye onu es geçtim saglam bir lilard olsa açık ara kazanır derdim nba aslında show ligi o yuzden adamin daha ilk senesinde onu 1 yapmazlar bak diyorum snaa
Cury ve lilard dünyada bu 2 oyuncu var en iyi üçlük atan bunlar kafana göre takıl sen sonucu gorursun puaahLillard ilk turu bile geçemez ben içimden geçeni oyniyim kanka
Yaw nereye sokuyor eli ayağı birbirine dolanır puaahSoktuktan sonra 3 lugu kım yapmıcak la
Yav bol şans ne zaman dicen onu de artık hshsdCury ve lilard dünyada bu 2 oyuncu var en iyi üçlük atan bunlar kafana göre takıl sen sonucu gorursun puaah
Bolsans puahaYav bol şans ne zaman dicen onu de artık hshsd
Sanada İyi geceler bol sansHerkese İyi Geceler
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Geçmiş olsunSanada İyi geceler bol sans
Biz Battik
Sımsıkı kapalı@Metings1905 benım dm açık mı kapalı mı acaba 😄
Açalım vale yazamaz sonra ayıp olur ahahSımsıkı kapalı
Metin senden beklemezdim. İçimden geçeni yazmışsınSoktuktan sonra 3 lugu kım yapmıcak la
Ben konuda 50 defa dedim olmuyor diye habire millet adminleri etiket ettiler@Vale61 konu kapandı senın mesaj az oldugu ıcın cekılıs olmuyor sen sec dostum.
Mesajlarına baksana 6 senede 1 gelmiş gitmiş. Kimseyi tanımıyo. Atmaz kimseye paraBen konuda 50 defa dedim olmuyor diye habire millet adminleri etiket ettiler
Seni dinlemedik diye bu haldeyiz zaten ahhh ahBen konuda 50 defa dedim olmuyor diye habire millet adminleri etiket ettiler