- 23,830
- 14,596
- 113
Ayrıca doğru eklemiş 10binde 7777 demiyor %77 diyor görsel aldatıcı sadece 🤣
Como beni 200k dan etti bugün. Allahsizladr. Evinde hiç 2 gol yememis, hatta bazı maçlar hiç gol yemeyen takım, ligin en leş futbol oynayan takımından 2 gol yedi ve yenildi.1200 lira zarar ettim ben de büyüklerden biri gelmesine rağmen. Marsilya son dk yedi yaktı beni
Yatirim yaptı arkadas bonusu ilk yatirim da tekmi geçerliAyrıca doğru eklemiş 10binde 7777 demiyor %77 diyor görsel aldatıcı sadece 🤣
Geçmiş olsun. Yapacak bişey yok malesefComo beni 200k dan etti bugün. Allahsizladr. Evinde hiç 2 gol yememis, hatta bazı maçlar hiç gol yemeyen takım, ligin en leş futbol oynayan takımından 2 gol yedi ve yenildi.
Normalde öyle ama desteğe yaz ekliyo yine. Geçen kansız ve tommy nin yatırımları söyledim eklediler. Arkadaşın id nosunu al ver desteğeYatirim yaptı arkadas bonusu ilk yatirim da tekmi geçerli
Sen iflah olmazsın maalesef derin sularda yüzmeye başladın çok tehlikeliComo beni 200k dan etti bugün. Allahsizladr. Evinde hiç 2 gol yememis, hatta bazı maçlar hiç gol yemeyen takım, ligin en leş futbol oynayan takımından 2 gol yedi ve yenildi.
Makina yatırmış dur bir sorayım olursa alayimNormalde öyle ama desteğe yaz ekliyo yine. Geçen kansız ve tommy nin yatırımları söyledim eklediler. Arkadaşın id nosunu al ver desteğe
Id söylesin sana özelden söyle desteğe. 3 4 seferdir yatırıyo de hatta ben davet ettim forumda falan sık bişelerMakina yatırmış dur bir sorayım olursa alayim
Kullanici adini söylermisin canliya ileteyim belki senin sayende 500 turk lirası bizede eklerlerno. batmak istemiyom
Ulan sınekten yag cıkarıyorsun resmen helal olsunMakina yatırmış dur bir sorayım olursa alayim
Spor oynarsam fena batıyor ya da çıkıyorum Erhan'ım. Bu ara hep batis ama. Sivas ve Como maçı felaket ötesiydi benim için.Sen iflah olmazsın maalesef derin sularda yüzmeye başladın çok tehlikeli
O isin uzmanı sensin biz bu islerde yabancıyız puahaId söylesin sana özelden söyle desteğe. 3 4 seferdir yatırıyo de hatta ben davet ettim forumda falan sık bişeler
İlk kez birsey istedik bumu gözüne geldi puahaUlan sınekten yag cıkarıyorsun resmen helal olsun
Lan adam sıtelerde vur emrı var verırmı kullanıcı adını burdaKullanici adini söylermisin canliya ileteyim belki senin sayende 500 turk lirası bizede eklerler
dresden macininda iy 4.5 korner üst olması lazım ilk kuponBostaydik losers olarak takip ederdik gelmeme ihtimali yoktu puaha
Benim çok yatırım var diye eklemiş olabilir ama bilmiyorum. Sen yaz yine de. Kullanıcı id söylerse makina eğer. Açıktan yazmaz da dm atsın sanaO isin uzmanı sensin biz bu islerde yabancıyız puaha
Bol şansdresden macininda iy 4.5 korner üst olması lazım ilk kupon
Bolsansdresden macininda iy 4.5 korner üst olması lazım ilk kupon
Bşdresden macininda iy 4.5 korner üst olması lazım ilk kupon