- 30,260
- 30,275
- 113
Hepsini almıştır zaten 1tl 10tl olanların- Feyenoord - Go Ahead Eagles & Trabzonspor - Fenerbahçe & Lyon - Nice & Leipzig - Wolfsburg
16/02/2026, 1:00
Bunu alsana
Hepsini almıştır zaten 1tl 10tl olanların- Feyenoord - Go Ahead Eagles & Trabzonspor - Fenerbahçe & Lyon - Nice & Leipzig - Wolfsburg
Bunu alsana
Bu 10 oranHepsini almıştır zaten 1tl 10tl olanların
10 oran açmış. Ts fb 2.5 üst olmayabilir basmam buna. Ben ts fb maçı tekli özel bekliyorum- Feyenoord - Go Ahead Eagles & Trabzonspor - Fenerbahçe & Lyon - Nice & Leipzig - Wolfsburg
Bunu alsana
Tammda al dedin ya zaten almıştır diye dedmBu 10 oran
Kırmızı kart penaltı faln açar10 oran açmış. Ts fb 2.5 üst olmayabilir basmam buna. Ben ts fb maçı tekli özel bekliyorum
Tamam sen jojodan trx at ben 2 özeli alim10 oran açmış. Ts fb 2.5 üst olmayabilir basmam buna. Ben ts fb maçı tekli özel bekliyorum
Yok almadım o orana 300 500 basmak lazım o kadar risk alacak param yok 🤣Tammda al dedin ya zaten almıştır diye dedm
Zengin adamsın elon Musk gibi at 5 jojoya bas ordan daTamam sen jojodan trx at ben 2 özeli alim
Okey bi dkTamam sen jojodan trx at ben 2 özeli alim
La ahmetten geleni atiyom geriZengin adamsın elon Musk gibi at 5 jojoya bas ordan da
MiktarTamam sen jojodan trx at ben 2 özeli alim
250 yaz 3 oran alacamMiktar
Bizim bu halimizdrn bankalar kripto piyasası komisyon kazanıyor sadece puajajaLa ahmetten geleni atiyom geri
Fakirlik napacanBizim bu halimizdrn bankalar kripto piyasası komisyon kazanıyor sadece puajaja
Hangi orana kaç bascan söyle basayımTamam geçer şimdi
Bu alıntıyı silTamam geçer şimdi